Skip to main content

saya pelajar UTM..

kali ini aku nak join sahabat blogger kategori pelajar universiti awam..
yang dianjurkan oleh BPM..

aku sangat berbangga kerana menjadi salah seorang warga UTM..
yeahh.. UTM sanjungan bangsa.. hehe..


di sini..
aku mengambil jurusan Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)
pelajar ambilan Julai 2008..
dan insya-Allah akan menamatkan pengajian pada tahun 2012..
dibawah ini adalah gambar rakan kelas aku..
tak ramai pun..
hanya 24 orang sahaja..
hehe..
dan kami terbahagi kepada 2 minor.. ada yang amik minor kimia dan fizik..

muka2 suci ketika tahun satu.. :)

pengalaman semasa pengajian yang tak dapat dilupakan sudah semestinya semasa menjalani latihan mengajar.. didedahkan dengan dunia sebenar pendidikan.. dikritik dan ditegur supaya tidak melakukan kesilapan apabila akan melangkah dunia pendidikan yang sebenar..
dan tak lupa juga tidak tidur malam menyiapkan assignment.. huhu.. serik untuk buat assignment last minit.. (tapi, macam masih buat lagi.. hehe)

ok.. sekiranya anda nak join juga..
boleh ja ke SINI..

Comments

  1. kami anak kandung.. ehehehe.. nak join!

    ReplyDelete
  2. salam kenal.. saya pelajar upsi. tapi member2 ramai la kat utm. kt tempat saya pun ada ditawarkan kos ni. kiranya ni pun boleh dikatakan teacher to be la an..hehe

    ReplyDelete
  3. eh.. saya tak pernah tahu UTM ada course sains & pendidikan.. serius nih.. huhu~

    nway, saya pun bakal cikgu jugak.. hee~ salam kenal.. =)

    p/s: Saya Pelajar UM..

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan hantu gigi dari UIA!!!aummmm!

    ReplyDelete
  5. @Nur Mudrikah

    salam kenal juga.. owhh.. member ramai kat sini eh.. mailah sini.. hehe.. yupp.. insy teacher to be..

    ReplyDelete
  6. @eiysya zasya's

    ok.. sekarang tau lah kan.. ;)
    salam kenal juga bakal cikgu..

    ReplyDelete

Post a Comment

ada apa2 yang nak dikongsikan.. diluahkan.. atau apa2 jek.. silakan~

Popular posts from this blog

kelas relief..

hari ini aku nak berkongsi pengalaman aku selama 3 bulan menjadi guru praktikal.. aku nak berkongsi tentang kelas relief.. tahu kan, kelas relief ini, guru-guru dikehendaki untuk masuk ke kelas yang kelas tidak ada guru.. sama ada guru tersebut berkursus, cuti atau ada hal-hal tertentu..

masa dulu sekolah, cukup seronok kan kalau cikgu tak datang.. dan kita boleh buat suka hati.. kalau ada cikgu yang jaga masuk pun, kebiasannya akan disuruh buat kerja sendiri.. betul tak?? hehhee~


setelah menjadi guru praktikal.. aku merasakan cukup FOBIA dengan kelas relief.. malas betul nak masuk kelas dan menjaga kelas tersebut supaya tidak bising.. iyelah, aku pun pernah merasai masa mereka pada dahulu kala.. sekiranya guru mereka ada meninggalkan kerja, senanglah sikit nak menjaga pelajar-pelajarnya.. kalau tidak, jenuhlah.. tuntutan disekolah yang aku praktikal mengkehendaki guru-guru mengadakan aktiviti bersama pelajar.. aku sering saja menyuruh mereka membuat kerja masing-masing.. hahahaha!! k…

perbezaan PRU 13 dan PRU 12 mengikut parti (parlimen)

Assalammualaikum..
nampak gayanya masing2 sudah mengetahui keputusan PRU 13.. tahniah kepada yang telah menang.. dan yang kalah jangan putus asa.. cuba lagi PRU 14.. heeee..
okay.. di sini saya hanya hendak membuat perbandingan parti yang menang.. dan sila analisis sendiri.. hehehe...

klik SINI untuk peringkat DUN
PRU 12PRU 13P1PADANG BESARBNBNP2KANGARBNBNP3ARAUBNBNP4LANGKAWIBNBNP5JERLUNBNBNP6KUBANG PASUBNBNP7PADANG TERAPPASBNP8POKOK SENAPASPASP9ALOR SETARBNPKRP10KUALA KEDAHPKRPKRP11PENDANGPASBNP12JERAIPASBNP13SIKPASBNP14MERBOKPKRBNP15SG PETANIPKRPKRP16BALINGPASBNP17PADANG SERAIBEBASPKRP18KULIMBEBASBNP19TUMPATPASPASP20PENGKALAN CHEPAPASPASP21KOTA BHARUPASPASP22PASIR MASBEBASPASP23RANTAU PANJANGPASPASP24KUBANG KERIANPASPAS

senarai tampal??

ehem.. budak2 UTM sekarang neh tengah kecoh dengan SENARAI TAMPAL.. yeah.. senarai tampal.. gerun.. gerun.. gerun..
apa2 pun senarai tampal.. kau keluar ka tak.. aku tak kisah langsung.. huhu..
aku tak nak tengok kau lagi.. even result yang sebenar pon aku tak nak tengok.. huhu.. sendiri tau resultnya akan teruk.. sendiri juga tak nak terima hakikat.. aishhhhh~ parah2..
yang pasti sila JANGAN tanya aku apa RESULT aku. itu sahaja yang aku nak bagitau.. thank you~