Friday, March 26, 2010

trying to pass the hard tyme...

hurmmm.. minggu terakhir kelas nehlah banyak sangat dugaan.. ntahlah.. keja last minit?? hurmmm..

isnin baru2 neh ada presentation teknologi.. yang amazingnya, hari ahad bru nak buat.. from zero plak tuh.. dari zohor sampai lah isnin pagi..GILA!! aku hanya tido lepas subuh.. kawan aku yang lain plak kul 4 lebih dah tido.. tapi, lepas subuh deorang sambung balek keja.. groupku yang hebat.. nak dijadikan cerita, slide power point hilang gara2 laptop wat hal.. huhuhu.. kul 2 pagi.. dah nak siap dengan animation semua.. SEDIH GILA aku.. huhuhu.. salwa tolong coverkan aku.. hakikatnya, dia tengah pulun tuk siapkan lab math dia.. so, sorry salwa.. rasa bersalah gila.. huhu.. najua pon sama.. sorry.. sebab masing2 tido tak lama.. huhuhu.. MY MISTAKE...

malam isnin plak bertungkus lumus siapakan model.. dah siap awal dah.. just nak touch up.. betulkan yang mana xberapa betul.. kul 12 lebih tido.. ok lahh..

malam selasa plak, bertungkus lumus gila siapakn BI.. mencari references yang tak lengkap.. satu hal plak.. boleh dikatakan aku tak tido malam.. sebab kelas kul 8pagi.. walaupun, aku terlelap tuk 1 jam TAPI still aku rasa not fair bagi salwa sebab dia langsung tak tido.. once again.. SORRY..

malam rabu plak, pulun tuk test.. huhu.. almost three jugak aku tido and lastly, malam khamis.. preparing tuk slide show presentation..

what can i say is this week is full of challenge.. at certain moment, i fell very down.. just like want to cry and cry and cry.. but, it wont help very much.. at least make me feel better.. what i need most is someone next to me.. but i know, not most of the time they are available.. and i had to make it by my own.. anyway, thanks to my best friend, there for me and comfort me.. although i know u are very bz.. but.... i really hope that the hug is real.. but i know, it is impossible.. and i'll try to be more stronger.. ;) DONT WORRY !!

Monday, March 15, 2010

Final Exam.. Just Around The Corner...

nampak gayanya, hanya tinggal SEMINGGU sahaja lagi kuliah.. lepas tuh, REVISION WEEK.. lepas tuh, 3minggu untuk bertarung dengan kertas2 peperiksaan..

tak sangka, begitu cepat sekali masa berlalu.. rasanya macam baru saja lepas masuk semester baru.. tengok2 dah nak periksa..

azam baru pada awal semester pon rasanya hanya tinggal azam sahaja.. disebabkan kejar due assignment yang berlambaklah, aku terlupa sangat-sangat pada azam awal semester.. jadual periksa dah keluar, barulah nak mencari semula azam yang telah hilang itu.. aku harap, masih ada masa lagi.. huhu.. takut sangat-sangat.. azam untuk DEAN LIST.. sama ada aku harus lupakan atau usahakannya..

apa-apa pon, aku tau aku tak boleh menyerah awal2 kan kan kan.. tapi, tuhlah....... payah untuk ditafsir dengan kata-kata.. dan harapnya revision week neh taklah setension revision week yang lepas.. ;)

jadual periksa nantlah ek aku boh.. malas nak pi salin.. hehehe

Tuesday, March 2, 2010

sehari yang memenatkan...

yeahh.. hari jumaat yang lepas, aku telah pi bercuti.. bercutilah sangat.. haha!.. trip ke gunung lumut, kluang.. melepaskan penat setelah seminggu bertungkus lumus dengan 3 assignment..

kira-kira pukul 9.00 pagi, maka berlepaslah kami ke sana.. cewahh.. aku, najua, dayah, shery, seha, aida, safia, salwa dengan nurin.. bersamaan dengan 2buah keta kancil.. ftempat yang dituju: rumah salwa.. kami dah tempah makanan dengan mak dia.. and family mak dia pon ikut sama.. kira-kira pukul 11.00 sampailah kat rumah salwa.. masing2 tukar pakaian dan makanan semua disumbat dalam bonet..

perjalanan yang agak jauhlah jugak dari rumah dia.. rasanya mengambil masa hampir 30minit kot.. agak ulu jugak tempatnya.. kira-kira pukul 12.00 tengahari, tibalah kami disana.. yeahhh sangat seronok rasanya tengok air.. (macam tak pernah tengok air plak ehh..) setelah punggah segala barang yang ada, kami pon makan nasi dulu.. almaklumlah, lapar gila.. bila perut pon dah terisi, apa lagi terjun air gunung lah.. hehe.. hampir 2jam jugak kami berendam dalam air.. sejuk.. best gila rasanya..

setelah penat bermain air dan setelah tukar pakaian, kami terus berkemas-kemas untuk aktiviti yang seterusnya.. main boling.. walaupun penat, tetap nak main jugak.. hehe..kira-kira 6.30 petang sampai kat Leisure Mall.. sembahyang semua dulu.. lepas Maghrib baru men boling..

9.00 malam menuju ke danga bay.. cuci-cuci mata.. hehe.. naseblah tak ada barang yang terbeli.. so, save lah duit.. hehe.. ingatkan nak makan kat danga bay.. tapi disebabkan kena tunggu Q yang panjang, kami pon blahlah ke tempat lain.. kat skudai lah jugak jawabnya.. setelah kenyang mengisi perut, baleklah ke utm.. dalam pukul 11.30 malam baru selamat sampai kat UTM... fuyohhh dahsyat tuh seharian keluar berenjoy a.k.a melepaskan tensen.. hehe..

so, have a really great day.. loving.. hopefully, dapat pi lagi ehh.. rancang tuh elok2 sikit.. hehe.. anyway, thanks to all!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...