Skip to main content

trying to pass the hard tyme...

hurmmm.. minggu terakhir kelas nehlah banyak sangat dugaan.. ntahlah.. keja last minit?? hurmmm..

isnin baru2 neh ada presentation teknologi.. yang amazingnya, hari ahad bru nak buat.. from zero plak tuh.. dari zohor sampai lah isnin pagi..GILA!! aku hanya tido lepas subuh.. kawan aku yang lain plak kul 4 lebih dah tido.. tapi, lepas subuh deorang sambung balek keja.. groupku yang hebat.. nak dijadikan cerita, slide power point hilang gara2 laptop wat hal.. huhuhu.. kul 2 pagi.. dah nak siap dengan animation semua.. SEDIH GILA aku.. huhuhu.. salwa tolong coverkan aku.. hakikatnya, dia tengah pulun tuk siapkan lab math dia.. so, sorry salwa.. rasa bersalah gila.. huhu.. najua pon sama.. sorry.. sebab masing2 tido tak lama.. huhuhu.. MY MISTAKE...

malam isnin plak bertungkus lumus siapakan model.. dah siap awal dah.. just nak touch up.. betulkan yang mana xberapa betul.. kul 12 lebih tido.. ok lahh..

malam selasa plak, bertungkus lumus gila siapakn BI.. mencari references yang tak lengkap.. satu hal plak.. boleh dikatakan aku tak tido malam.. sebab kelas kul 8pagi.. walaupun, aku terlelap tuk 1 jam TAPI still aku rasa not fair bagi salwa sebab dia langsung tak tido.. once again.. SORRY..

malam rabu plak, pulun tuk test.. huhu.. almost three jugak aku tido and lastly, malam khamis.. preparing tuk slide show presentation..

what can i say is this week is full of challenge.. at certain moment, i fell very down.. just like want to cry and cry and cry.. but, it wont help very much.. at least make me feel better.. what i need most is someone next to me.. but i know, not most of the time they are available.. and i had to make it by my own.. anyway, thanks to my best friend, there for me and comfort me.. although i know u are very bz.. but.... i really hope that the hug is real.. but i know, it is impossible.. and i'll try to be more stronger.. ;) DONT WORRY !!

Comments

  1. rilex ah... nme pn groupwork... kne la backup team kn... =))

    ReplyDelete
  2. ermmm.. iyelah.. xska ayt tuh.. :(

    ReplyDelete
  3. mesti ade sbb kn... x kn suke2 je x suke ayt tuh...

    ReplyDelete
  4. i already explain to u personally ryte.. ;) hope u dont mind..

    ReplyDelete

Post a Comment

ada apa2 yang nak dikongsikan.. diluahkan.. atau apa2 jek.. silakan~

Popular posts from this blog

kelas relief..

hari ini aku nak berkongsi pengalaman aku selama 3 bulan menjadi guru praktikal.. aku nak berkongsi tentang kelas relief.. tahu kan, kelas relief ini, guru-guru dikehendaki untuk masuk ke kelas yang kelas tidak ada guru.. sama ada guru tersebut berkursus, cuti atau ada hal-hal tertentu..

masa dulu sekolah, cukup seronok kan kalau cikgu tak datang.. dan kita boleh buat suka hati.. kalau ada cikgu yang jaga masuk pun, kebiasannya akan disuruh buat kerja sendiri.. betul tak?? hehhee~


setelah menjadi guru praktikal.. aku merasakan cukup FOBIA dengan kelas relief.. malas betul nak masuk kelas dan menjaga kelas tersebut supaya tidak bising.. iyelah, aku pun pernah merasai masa mereka pada dahulu kala.. sekiranya guru mereka ada meninggalkan kerja, senanglah sikit nak menjaga pelajar-pelajarnya.. kalau tidak, jenuhlah.. tuntutan disekolah yang aku praktikal mengkehendaki guru-guru mengadakan aktiviti bersama pelajar.. aku sering saja menyuruh mereka membuat kerja masing-masing.. hahahaha!! k…

perbezaan PRU 13 dan PRU 12 mengikut parti (parlimen)

Assalammualaikum..
nampak gayanya masing2 sudah mengetahui keputusan PRU 13.. tahniah kepada yang telah menang.. dan yang kalah jangan putus asa.. cuba lagi PRU 14.. heeee..
okay.. di sini saya hanya hendak membuat perbandingan parti yang menang.. dan sila analisis sendiri.. hehehe...

klik SINI untuk peringkat DUN
PRU 12PRU 13P1PADANG BESARBNBNP2KANGARBNBNP3ARAUBNBNP4LANGKAWIBNBNP5JERLUNBNBNP6KUBANG PASUBNBNP7PADANG TERAPPASBNP8POKOK SENAPASPASP9ALOR SETARBNPKRP10KUALA KEDAHPKRPKRP11PENDANGPASBNP12JERAIPASBNP13SIKPASBNP14MERBOKPKRBNP15SG PETANIPKRPKRP16BALINGPASBNP17PADANG SERAIBEBASPKRP18KULIMBEBASBNP19TUMPATPASPASP20PENGKALAN CHEPAPASPASP21KOTA BHARUPASPASP22PASIR MASBEBASPASP23RANTAU PANJANGPASPASP24KUBANG KERIANPASPAS

senarai tampal??

ehem.. budak2 UTM sekarang neh tengah kecoh dengan SENARAI TAMPAL.. yeah.. senarai tampal.. gerun.. gerun.. gerun..
apa2 pun senarai tampal.. kau keluar ka tak.. aku tak kisah langsung.. huhu..
aku tak nak tengok kau lagi.. even result yang sebenar pon aku tak nak tengok.. huhu.. sendiri tau resultnya akan teruk.. sendiri juga tak nak terima hakikat.. aishhhhh~ parah2..
yang pasti sila JANGAN tanya aku apa RESULT aku. itu sahaja yang aku nak bagitau.. thank you~