Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2009

SELAMAT HARI RAYA!!

hari neh dah masuk raya ke-10.. anyway, aku still nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidliftitri.. lambat pon xpa.. asalkan aku wish.. hehehe.. dan aku minta ampun dan maaf kepada sesiapa yang aku ada buat salah.. sama ada secara langsung ataupun tidak.. sama ada aku ada lukakan hati ka, mengguriskan hati ka, buat risau ka, marah ka atau apa-apa sewaktu dengannya.. aku gak minta dihalalkan pa yang pernah aku makan atau minum..

specially tuk kawan-kawan aku kat UTM.. geng aku.. dayah, sherry, aida, seha, safia dan salwa.. aku minta maaf yek kalau ada apa2 salah.. dan tak lupa tuk roomate aku, najua, aku minta maaf sekali lagi untuk apa yang dah berlaku dan aku harap kita boleh lupakan semua tuh..

hurmmm.. tak lupa gak kawan2 aku dulu yang kat sg ara, almashoor dan KMPP.. terlalu ramai tuh aku sebutkan.. dan semoga persahabatan kita akan kekal.. :) rindu sangat kat deorang..

dan specially tuk yang someone very special.. haha.. (wat skandal plak kat sini).. orang yang aku maksudkan sepupu aku de…

my birtday party..

hurmm.. tahun neh, agak menarik gaklah sambutan bufdei aku.. 2hb, ada bufdei kawan aku.. so, deorang celebrate sekali dengan bufdei aku.. bufdei aku 4hb.. so aku tak kesahlah snagat.. boleh dikatakan akulah yang merancang.. sebab mula-mula rancang untuk kawan aku sorang neh.. tapi dah alang-alang deorang nak sambut sekali.. tak payah buang duit.. akulah yang pergi pilih kek.. hehe.. tapi ada lah gak tak puas hati sebab aku yang pergi.. haha.. peduli apa aku..

tepat 12 tengah malam, 2hb september.... kiteorang terlambat sebab si bufdei gurl dah bergayut.. so, deorang halau aku suruh tunggu sekali.. ish3.. sampainya hati deorang neh.. huhuhu.. adalah dalam setengah jam.. baru lah aku dengan dia bergerak ke bilik aku.. just a normal celebration.. nyanyi-nyanyi then potong kek.. thats all..

on 4th september.. aku tak menjangkakan apa-apa pun.. tepat jam 12 malam.. mesej masuk wish bufdei.. and ada kawan aku yang bagi present.. kul 12.30 camtuh, aku kol sepupu aku.. saja.. dah kredit free ka…