Tuesday, September 29, 2009

SELAMAT HARI RAYA!!

hari neh dah masuk raya ke-10.. anyway, aku still nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidliftitri.. lambat pon xpa.. asalkan aku wish.. hehehe.. dan aku minta ampun dan maaf kepada sesiapa yang aku ada buat salah.. sama ada secara langsung ataupun tidak.. sama ada aku ada lukakan hati ka, mengguriskan hati ka, buat risau ka, marah ka atau apa-apa sewaktu dengannya.. aku gak minta dihalalkan pa yang pernah aku makan atau minum..

specially tuk kawan-kawan aku kat UTM.. geng aku.. dayah, sherry, aida, seha, safia dan salwa.. aku minta maaf yek kalau ada apa2 salah.. dan tak lupa tuk roomate aku, najua, aku minta maaf sekali lagi untuk apa yang dah berlaku dan aku harap kita boleh lupakan semua tuh..

hurmmm.. tak lupa gak kawan2 aku dulu yang kat sg ara, almashoor dan KMPP.. terlalu ramai tuh aku sebutkan.. dan semoga persahabatan kita akan kekal.. :) rindu sangat kat deorang..

dan specially tuk yang someone very special.. haha.. (wat skandal plak kat sini).. orang yang aku maksudkan sepupu aku dengan best friend aku.. sorry 4 those things i did.. 4 hurting u, 4 scolding u.. 4 not care 2 u.. 4 not being there 4 u.. im very sorry.. and im trying to be the best for all of u.. and thanks too..

hurmm.. raya kali neh aku raya kat Muar, Johor.. hurmm.. smggu raya, smggu tuhlah xmelekat kat rumah.. raya ke-2 aku balek Kulai, Johor.. rumah bapa aku plak.. dan dari situ aku terus balek ke UTM.. huhu.. aku xbalek rumah pon.. nak balek Penang!!!!!!! tapi seriusly, raya kali neh xbes.. huhuhu.. xjalan sangat.. huhuhu..

hurmm.. pa pe pon.. dah selamat raya pon.. dh msuk balek pon.. and now my focus is on the final exam yg tnggal sbulan jek lg.. OMG!! huhu..

Saturday, September 5, 2009

my birtday party..

hurmm.. tahun neh, agak menarik gaklah sambutan bufdei aku.. 2hb, ada bufdei kawan aku.. so, deorang celebrate sekali dengan bufdei aku.. bufdei aku 4hb.. so aku tak kesahlah snagat.. boleh dikatakan akulah yang merancang.. sebab mula-mula rancang untuk kawan aku sorang neh.. tapi dah alang-alang deorang nak sambut sekali.. tak payah buang duit.. akulah yang pergi pilih kek.. hehe.. tapi ada lah gak tak puas hati sebab aku yang pergi.. haha.. peduli apa aku..

tepat 12 tengah malam, 2hb september.... kiteorang terlambat sebab si bufdei gurl dah bergayut.. so, deorang halau aku suruh tunggu sekali.. ish3.. sampainya hati deorang neh.. huhuhu.. adalah dalam setengah jam.. baru lah aku dengan dia bergerak ke bilik aku.. just a normal celebration.. nyanyi-nyanyi then potong kek.. thats all..

on 4th september.. aku tak menjangkakan apa-apa pun.. tepat jam 12 malam.. mesej masuk wish bufdei.. and ada kawan aku yang bagi present.. kul 12.30 camtuh, aku kol sepupu aku.. saja.. dah kredit free kan .. adalah lebih kurang sejam kot aku gayut.. hehe.. dah habis gayut tuh, aku pon nak tidolah.. baru jek aku nak lelap.. roomate aku gerak aku ajak teman p toilet.. dia neh penakut sikit.. masa nak balek bilik, bila aku kaleh belakang roomate aku hilang.. ntahalah aku malas ah nak melayan.. aku balek bilik, aku terus kaleh kat dinding.. masa tuh aku just ingat nak pejamkan mata jek.. aku terasa lah gak nak tengok kat katil roomate aku tuh.. tapi, aku takut.. huhuhu.. aku cuba nak tido.. tapi aku tak boleh.. huhu.. lama-lama tuh, aku dengar deorang nyanyi lagu bufdei.. huhu.. deorang kenakan aku rupanya.. huhu..

dapat ah gak aku makan secret recipe.. tapi agak dah lembik ahh.. sebab dah lama beli.. petang tuh beli.. tapi bedal jelah.. hehe.. masa makan tuh, deorang ceritalah apa yang deorang buat.. tapi ke mana roomate aku hilang tuh deorang rahsiakan.. huhu.. deorang nak wat sekuel.. huhu.. tak nak aku.. menurut cakap deorang, plan tuh tak menjadi sangat.. deorang pon dah cut banyak element supaya taklah menakutkan sangat.. tapi pa nak wat.. aku dah takut sangat.. tapi apa yang pasti.. aku tak sangka deorang leh wat camtuh.. huhu.. yang pasti aku tak nak temankan roomate aku pergi toilet dh.. huhuhu.. tolong ahh jangan wat camtuh.. huhuhu

hurmm.. anyway, thanks kat sesiapa yang wish aku dan yang bagi present.. yang present kena hold pon jangan lupa ek.. hehe..

anyway.. thanks.. i really apperciate it..


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...