Skip to main content

my birtday party..

hurmm.. tahun neh, agak menarik gaklah sambutan bufdei aku.. 2hb, ada bufdei kawan aku.. so, deorang celebrate sekali dengan bufdei aku.. bufdei aku 4hb.. so aku tak kesahlah snagat.. boleh dikatakan akulah yang merancang.. sebab mula-mula rancang untuk kawan aku sorang neh.. tapi dah alang-alang deorang nak sambut sekali.. tak payah buang duit.. akulah yang pergi pilih kek.. hehe.. tapi ada lah gak tak puas hati sebab aku yang pergi.. haha.. peduli apa aku..

tepat 12 tengah malam, 2hb september.... kiteorang terlambat sebab si bufdei gurl dah bergayut.. so, deorang halau aku suruh tunggu sekali.. ish3.. sampainya hati deorang neh.. huhuhu.. adalah dalam setengah jam.. baru lah aku dengan dia bergerak ke bilik aku.. just a normal celebration.. nyanyi-nyanyi then potong kek.. thats all..

on 4th september.. aku tak menjangkakan apa-apa pun.. tepat jam 12 malam.. mesej masuk wish bufdei.. and ada kawan aku yang bagi present.. kul 12.30 camtuh, aku kol sepupu aku.. saja.. dah kredit free kan .. adalah lebih kurang sejam kot aku gayut.. hehe.. dah habis gayut tuh, aku pon nak tidolah.. baru jek aku nak lelap.. roomate aku gerak aku ajak teman p toilet.. dia neh penakut sikit.. masa nak balek bilik, bila aku kaleh belakang roomate aku hilang.. ntahalah aku malas ah nak melayan.. aku balek bilik, aku terus kaleh kat dinding.. masa tuh aku just ingat nak pejamkan mata jek.. aku terasa lah gak nak tengok kat katil roomate aku tuh.. tapi, aku takut.. huhuhu.. aku cuba nak tido.. tapi aku tak boleh.. huhu.. lama-lama tuh, aku dengar deorang nyanyi lagu bufdei.. huhu.. deorang kenakan aku rupanya.. huhu..

dapat ah gak aku makan secret recipe.. tapi agak dah lembik ahh.. sebab dah lama beli.. petang tuh beli.. tapi bedal jelah.. hehe.. masa makan tuh, deorang ceritalah apa yang deorang buat.. tapi ke mana roomate aku hilang tuh deorang rahsiakan.. huhu.. deorang nak wat sekuel.. huhu.. tak nak aku.. menurut cakap deorang, plan tuh tak menjadi sangat.. deorang pon dah cut banyak element supaya taklah menakutkan sangat.. tapi pa nak wat.. aku dah takut sangat.. tapi apa yang pasti.. aku tak sangka deorang leh wat camtuh.. huhu.. yang pasti aku tak nak temankan roomate aku pergi toilet dh.. huhuhu.. tolong ahh jangan wat camtuh.. huhuhu

hurmm.. anyway, thanks kat sesiapa yang wish aku dan yang bagi present.. yang present kena hold pon jangan lupa ek.. hehe..

anyway.. thanks.. i really apperciate it..


Comments

Popular posts from this blog

kelas relief..

hari ini aku nak berkongsi pengalaman aku selama 3 bulan menjadi guru praktikal.. aku nak berkongsi tentang kelas relief.. tahu kan, kelas relief ini, guru-guru dikehendaki untuk masuk ke kelas yang kelas tidak ada guru.. sama ada guru tersebut berkursus, cuti atau ada hal-hal tertentu..

masa dulu sekolah, cukup seronok kan kalau cikgu tak datang.. dan kita boleh buat suka hati.. kalau ada cikgu yang jaga masuk pun, kebiasannya akan disuruh buat kerja sendiri.. betul tak?? hehhee~


setelah menjadi guru praktikal.. aku merasakan cukup FOBIA dengan kelas relief.. malas betul nak masuk kelas dan menjaga kelas tersebut supaya tidak bising.. iyelah, aku pun pernah merasai masa mereka pada dahulu kala.. sekiranya guru mereka ada meninggalkan kerja, senanglah sikit nak menjaga pelajar-pelajarnya.. kalau tidak, jenuhlah.. tuntutan disekolah yang aku praktikal mengkehendaki guru-guru mengadakan aktiviti bersama pelajar.. aku sering saja menyuruh mereka membuat kerja masing-masing.. hahahaha!! k…

perbezaan PRU 13 dan PRU 12 mengikut parti (parlimen)

Assalammualaikum..
nampak gayanya masing2 sudah mengetahui keputusan PRU 13.. tahniah kepada yang telah menang.. dan yang kalah jangan putus asa.. cuba lagi PRU 14.. heeee..
okay.. di sini saya hanya hendak membuat perbandingan parti yang menang.. dan sila analisis sendiri.. hehehe...

klik SINI untuk peringkat DUN
PRU 12PRU 13P1PADANG BESARBNBNP2KANGARBNBNP3ARAUBNBNP4LANGKAWIBNBNP5JERLUNBNBNP6KUBANG PASUBNBNP7PADANG TERAPPASBNP8POKOK SENAPASPASP9ALOR SETARBNPKRP10KUALA KEDAHPKRPKRP11PENDANGPASBNP12JERAIPASBNP13SIKPASBNP14MERBOKPKRBNP15SG PETANIPKRPKRP16BALINGPASBNP17PADANG SERAIBEBASPKRP18KULIMBEBASBNP19TUMPATPASPASP20PENGKALAN CHEPAPASPASP21KOTA BHARUPASPASP22PASIR MASBEBASPASP23RANTAU PANJANGPASPASP24KUBANG KERIANPASPAS

senarai tampal??

ehem.. budak2 UTM sekarang neh tengah kecoh dengan SENARAI TAMPAL.. yeah.. senarai tampal.. gerun.. gerun.. gerun..
apa2 pun senarai tampal.. kau keluar ka tak.. aku tak kisah langsung.. huhu..
aku tak nak tengok kau lagi.. even result yang sebenar pon aku tak nak tengok.. huhu.. sendiri tau resultnya akan teruk.. sendiri juga tak nak terima hakikat.. aishhhhh~ parah2..
yang pasti sila JANGAN tanya aku apa RESULT aku. itu sahaja yang aku nak bagitau.. thank you~