Saturday, February 26, 2011

am i not a good friend for you?

its happening..
never thought its happening..
and i dont know whether i am good friend for you..

but..
really not a good friend rite..
not telling you what is happening..

just...
im not hiding anything from you..
im trying to find a time to tell you..
but...
its really to late..
you already knew it from others..

and it hurts you, rite..
sorry for that..
i know..
im not a good friend for you..

i just want you to know..
im not trying hiding anything from you..
because you are very close with me..
and you have the right to know..
i just want to find a suitable time for it..

do forgive me on it..


Friday, February 25, 2011

bukan blogger blogwalking..

yeahhh..
tak ku sangka..
rupanya bukan sahaja blogger yang tahu blogwalking..
tapi bukan blogger pon juga..

tapi, alangkah indah..
jika mereka juga adalah blogger..
pasti sangat mudah untuk berblogwalking..

terasa sedikit lawak apabila mendengar keluhan rakan ku yang bukan blogger..
"dah lama tak berblogwalking"
lantas aku bertanya bagaimana dia blogwalking..
dia berkata klik pada link2 yang ada di page blogger dilawati..
dan ada juga yang bookmark blog2 yang mereka sukai..

pasti sangat mudah bagi mereka untuk blogwalking sekiranya mereka juga adalah bloggers..
akan sentiasa diupdate dengan blog yang difollow..
dan mudah untuk meninggalkan komen..

semoga suatu hari nanti..
mereka juga akan terbuka hati untuk berblogging..
hehehe~

Thursday, February 24, 2011

follower ku yang ke-200~

alhamdulillah..
follower aku makin lama makin bertambah..
walaupun aku kurang berblogwalking..
iyelah..
sibuk satu hal..
line broadband pula tak berapa laju..
tapi..
masih ada lagi yang sudi follow blog ini..
huhuhu~

dan untuk itu..
aku ingin promote blog untuk follower yang ke-200..
iaitu cik nana kita..


aku taulah..
korang2 punya dah lebih dah pun kan..
aku nehlah baru nak merangkak2..
huhu..
xpa2..
jomlah terjah blog pemilik si ayu ini..
hehe..

simple saja blognya..
ada class beb..
apa2 pon..
bolehlah ke blog beliau..







Wednesday, February 23, 2011

celebrate birthday beliau..

hari ahad yang lepas..
aku keluar menyambut birthday kawan aku yang satu ini..

sebenarnya birthday dia hari rabu yang lepas..
tapi, memandangkan dia sibuk..
dan aku pun apatah lagi sibuk..
jadi, terpaksalah tunda ke hujung minggu..

dan aku merancang something special..
tapi.....
disebabkan tertunda..
so, pergi makan jelah..

SECRET RECIPE pilihan dia..


itulah beliau..
siti ikmal ibrahim..
geng aku di KMPP..
dan peneman hidupku di UTM..
sudah berada dalam tahun akhir..
itu sebabnya aku meraikan beliau..
pasti lepas ini tidak akan jumpa lagi..
huhu..

dan..
hadiah yang sangat spesial juga aku hadiahkannya..
hopefully dia suka..
kalau tak suka bagi balik..
aku nak hadiah tuhlah..
(buruk siku kan.. hehe)

anyway my dear..
gudluck in your life..

p/s putrifarez, tak jeleskah anda?? hahha!!

minggu yang sibuk..

just a quick update..

aku serabut sangat2 kot minggu neh..
setiap hari ada ja kot assignment yang nak kena siapkan..
adoi3..
penat weyh macam neh..

test telekomunikasi??
erkk.. sepatah apa pun aku tak baca lagi..
memang bermati-matian lah neh..
huhu..

waaaa..
tak suka..
tak suka..

cepatlah cuti..
nak rehat sikit..
kepala dah serabut..

Monday, February 21, 2011

jom jalan2..

pada hari sabtu yang lepas..
aku dan kawan2 telah pergi berjalan2..
kami ke pasir gudang..
nak tengok festival layang2..
banyak layang2 yang ada..
besar.. kecik..

layang2 yang berada di udara..


setelah penat tengok layang2..
kami pun berjalan2 dikawasan sekeliling..
ada gerai..


kemudian.. 
kami pusing di tasik pasir gudang..
dah penat tuh..
kami menuju ke JB..
danga city mall..
yeahhhh..
apa lagi karok lah..

dan inilah artis jemputan kami..
semua lagu dia yang nyanyi..
hehe~


balik2.. masing2 dah kepenatan..
apa lagi tidur awal lah jawabnya..
anyway.. best sangat2!
thanks gurlz for the day..


Sunday, February 20, 2011

terapi melepaskan tekanan..

tension..
tension..
tension..

yeahh.. apa kau buat kalau berada dalam tekanan ehh??
baru2 ini..
tak adalah baru..
lama lah jugak..
aku berada dalam keadaan sedikit tertekan..
mana taknya assignment berlambak2 kot..
sabar jelah aku..

first..
aku akan cuba mengeluarkan semaksimum mungkin air mata yang boleh..
yeahh.. itu ja yang aku reti..
hehehe..
lepas tuh, mulalah bagi kesan kat aku..
sekit kepalalah.. 
rasa nak demam lah..
kesimpulannya.. diri sendiri yang kena balik..
parah2..


kalau tak jadi jugak..
aku akan pasang lagu kuat2..
dan nyanyi sepenuh hati..
maaf kepada orang sekelilingnya..


lepas tuh..
aku akan update blog aku tentang tersebut..
yeahh.. kat sapa lagi yang aku nak bising..
even.. aku cerita kat best friend aku pun..
its only release half of it..


kemudian..
aku akan keluar berjalan2..
menghirup udara yang segar..
udara yang segar supaya dapat menyegarkan otak..
kononnya lah kan..
hehe..
kalau tak menghirup udara..
pergi buang DUIT..
waaahh.. bagus gila punya terapi..
huhu..

selalunya, terapi akan berakhir di situ..
3 step yang perlu diambil..
dan insya-Allah..
aku akan kembali okay..

tetapi baru2 ini..
aku perlu mendapatkan terapi tambahan..
pa lagi..
cari coklat cadbury dairy milk..
habis semuanya aku makan..
dan.. aku berjaya untuk stabilize kan diri..

p/s terapi tambahan.. orang sekeliling juga penting.. 

inilah hasilnya.. berjalan2 di tasik UTM..
sambil snap gambar..

faceblog.. bukan facebook~

aku baru saja dapat tahu tentang faceblog neh..
untuk para blogger sahaja..

so, apa lagi..
usha2.. dan joinlah..

ini aku quote dari face blognya..

SELAMAT DATANG DIUCAPKAN KEPADA SEMUA YANG SUDI HADIR KE THE FACEBLOG. TUJUAN FACEBLOG DIWUJUD IALAH ATAS DASAR UNTUK MENGUMPUL DAN MEMBINA SATU KOMUNITI BLOGGER KHUSUSNYA DI SELURUH MALAYSIA DAN DUNIA AMNYA. MARILAH KITA BERSATU DAN BERKERJASAMA DALAM MEMBANTU RAKAN-RAKAN BLOGGER KITA DI SELURUH MALAYSIA. SEPERTIFACEBOOK, KAMI JUGA MEMPUNYAI TUJUAN YANG SAMA IAITU MENJALINKAN HUBUNGAN YANG LEBIH ERAT ANTARA PARA BLOGGER DI SELURUH MALAYSIA SELARAS DENGAN TEMA YANG KAMI GUNAKAN IAITU SEAKAN-AKAN TEMAFACEBOOK. SERTAILAH KAMI DAN BERSAMA KITA MEMERIAHKAN DUNIA BLOG MALAYSIA.
TERIMA KASIH"


klik pada gambar untuk terus ke faceblog..
;)

Saturday, February 19, 2011

dinnet KTRNet~

semalam.. aku join dinner KTRNet..
salah satu persatuan di KTR..
yang peliknya..
camna pula aku boleh terjoin nehhhhh?????
erkkkkk..
aku bukannya rakyat KTR..
dan aku lagilah tak ada kaitannya dengan KTRNet neh..
huhu..

well..
aku mendapat undangan khas dari pengarah program..
haha..
undangan khas pon..
still kena bayar..
huhuhu~
RM16/seorang..

dengan temanya masqurate..
alaa2 topeng gitu..
hehe..

petang sebelum kejadian..
barulah terkinja-kinja nak cari topengnya..
nasiblah jumpa satu..

overall..
aku suka makanan dia...
yummm..
sedap2..
nasi tomato..

tapi..
untuk dinner tuh..
banyak yang perlu diperbaiki..
mungkin itu pertama kali mereka menganjurkannya..
tapi BANYAK sangat kelemahannya..
tapi, aku ni hanyalah orang luar..
apalah HAK untuk berkata bukan..
hehe..
harapnya AJK pelaksana menyedari akan kelemahan tersebut..

aku bersama geng aku..
cabut awal..
hehe..
well.. 
tapi kami snap2 gambar..



okay.. ini saja gambar yang diupload..
mak pesan.. jangan upload gambar banyak2..
hahaha..
bila masa pula mak aku pesan..

Friday, February 18, 2011

test pertama dalam semester ini..

okay, malam semalam telah selesai test yang pertama untuk semester ini..
teori set dan mantik..
walaupun soalan bocor..
tapi, berasap2 lah jugak kepala aku..
huhu..

ada beberapa lagi test yang menunggu..
huhuhu..

yang masih lagi tengah pending..
kimia analisis.. 
real analysis..
telekomunikasi..

erkk.. ada lagi tak agak-agaknya..
sejarah dan falsafah tak ada kot rasanya..
mana taknya, tiap2 kali lepas presentation..
ada kuizzzz..
waaahh.. gila ahh..
kuiz pasal presentation tuh..
bajet macam aku fokus plak kan..
huhu..
so, apa lagi..
operasi bukak notes lah jawabnya..
sorrylah puan lecturer ehh..

okay, cuti neh kena study lah ehh..
erkk.. tak ada maknanya..
sibuk.. sibuk.. dan sibuk..
dengan hal duniawi..
aihh.. penat2...

p/s lately rasa macam nak demam ja.. huhu.. adakah sebab tekanan yang melampau yang diterima??sabarlah hati.. tabahlah hati..

Tuesday, February 15, 2011

aku doakan yang terbaik untukmu..

semalam merupakan satu hari yang sangat panjang aku rasakan..
menguji aku kah??
mungkin..
emosi.. jangan dikatalah..

tetapi..
ALHAMDULILLAH..
hari ini aku cuba bangun..
dan aku akan cuba mengganggap skrip semalam tidak pernah wujud..

rasanya tiada guna aku memanjangkannya..
tak ada apa yang aku dapat..
hanya penat..
dan menambahkan kerisauannya..

dan aku hanya dapat mendoakan yang terbaik untuknya..
tiada lain yang mampu aku berikan untuknya dalam hal ini..
aku sepatutnya berada disisinya dan menyokongnya..
bukan menunjukkan protes kan..
(erkk.. protes ka?? tak2.. )

masing-masing ada kehidupan masing2 bukan..
jika itu yang dipilihnya..
aku seharusnya menyokong..
dan aku juga telah meninggalkan pesanan untuknya..
sama ada dia mahu ikut atau tak..
itu terpulang..
siapa aku untuk memaksanya melakukan apa yang aku tetapkan..
betul tak??

ikhlas dari aku..
aku sentiasa mendoakan yang terbaik untukmu..

untuk kamu..
aku tau kau akan baca bukan..
bukan niat aku untuk menambahkan kerisauan atau rasa bersalah kau..
tapi, aku ingin buat satu pengakuan..
bahawa aku sentiasa menyokong kau apa jua yang kau buat..
dan sebagai seorang kawan aku cuba untuk nasihat kau agar kau tak terbabas..
tapi, sekiranya kau tak boleh menerima apa yang aku katakan..
anggaplah itu hanya sekadar angin..
dan semoga apa yang telah berlaku tidak menjejaskan persahabatan kita..
hanya itu yang aku harapkan..

Sunday, February 13, 2011

jom kahwen..

awak... 
jom kita kahwin..

waaaahhh..
dah nak kahwin eh..
hahaha..

lumrah alam..
fitrah manusia..
sapa yang tak nak kahwin..
betul tak???

persoalannya..
sudah bersedia ka untuk menempuh alam rumah tangga..
yang pasti penuh dengan liku hidup..

perbualan aku dengan seorang teman aku sebentar tadi..
setelah pulang dari makan..
sambil2 rehat2..
dan sebelum berhempas pulas menyiapkan assignment..
(erkk.. buat ka assignmentnya tuh? haha)

entah bagaimana timbulnya isu..
tetapi berbicara tentang kahwin..
dari couple.. ke tunang.. ke nikah.. dan ke anak..
dari memilih pasangan.. ke hantaran.. ke tema kahwin..
fuhhh.. lengkap pakej semuanya..

apabila difikirkan..
alam rumahtangga sudah pasti suatu alam yang berbeza..
tinggal serumah dengan seseorang yang kita kenal..
cukup kenal kah kita dengan pasangan kita semasa belum berkahwin?
semuanya bakal diuji setelah berkahwin..
dan semuanya perlu diterima dengan hati yang terbuka..
segala kelemahan dan segala kelebihan..
barulah aman rumah tangga bukan??

setelah berkahwin pastilah inginkan cahaya mata..
bagaimana pula kehidupan apabila sudah ada cahaya mata??
pasti mencabar bukan..
melayan karenah..
bagi seorang isteri..
anak, suami dan rumah perlu dijaga..
tak campur lagi dengan hal kerja..
waaaahh.. macam penat ja bunyinya bukan??

tapi, pasti semuanya akan menjadi ringan..
apabila saling bertolak ansur dan memahami..
sekiranya sebelum ini, kita tidak pernah bertolak ansur..
namun demi rumahtangga, kita perlu bersikap begitu..
semua perkara yang kita rasa tidak boleh..
akan menjadi boleh apabila berada dalam keadaan yang memerlukan kita berbuat begitu..
contohnya, memasak..
seorang perempuan yang tidak tahu memasak..
sudah pasti akan tahu memasak setelah berkahwin..
takkan pula sanggup nak makan kat luar hari-hari..
dan takkan sanggup pula melihat suami kelaparan..

alam rumahtangga suatu alam yang lain..
dan pasti berbeza dengan kehidupan sebelum ini..
hanya melalui satu lafaz sahaja..
semuanya berubah..

jadi, pilihlah seseorang yang dapat membimbing kita ke arah yang baik..
dan untuk itu..
kita juga seharusnya memperbaiki diri menjadi lebih baik..
kerana..
seorang lelaki yang baik adalah untuk seorang wanita yang baik..
insya-Allah kita boleh perolehnya..

p/s nak ambil kursus kahwinlah.. ada sesiapa nak join?? hehe.. **blushing**
calon pon tak ada lagi aihhh..

Saturday, February 12, 2011

sahabat selamanya....

okay..
ada sesiapa yang pernah dengar lagu sahabat selamanya oleh padi??
alaa.. OST upin ipin tuh..
yeahh.. betul.. betul.. betul..
hehehe..

aku dah lama sebenarnya dengar lagu ni..
cuma baru berkesempatan untuk mengahayati liriknya..
waaahh..

Dua tiga kapal berlayar di samudra
Ayo sahabatku kita bergembira

Bermain bernyanyi bersama menikmati indahnya dunia

Karena Sahabat untuk selamanya
Bersama untuk selamanya
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya setia

Berakit-rakit kita kehulu
Berenang-renang kita ketepian
Kita berbeda untuk saling mengisi
Segala kekurangan kita

mencari Sahabat untuk selamanya
Atasi semua perbedaan
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya… Selamanya setia

Sahabat untuk selamanya
Berbagi dan saling menjaga
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya… Selama-lamanya… setia…


sangat mendalam bukan bait-baitnya..
berbagi dan saling menjaga..
kau dan aku sahabat..
untuk selamanya..

yeahh.. sememangnya tujuan kita bersahabat adalah untuk selama-lamanya..
kalau sekejap tuh..
ada niat yang tak elok lah tuh..

berbagi dan saling menjaga..
itu sudah semestinya ..
berbagi tanpa mengira apa sahaja..

apalah sangat dengan duit yang dibelanjakan..
apalah sangat dengan masa yang dihabiskan bersama..
apalah sangat dengan meminjamkan bahu dan telinga semasa diperlukan..
jika nak dibandingkan dengan nilai persahabatan kita dan dia..

dan semoga ukhuwah yang terbentuk..
dan terjalin..
akan terus berkekalan..
insya-Allah..
sahabat selamanya..
;)


kredit to my roomate kerana bagi idea entry..
disebabkan dia suruh download lagu tersebut..
dan aku pula memainkan lagunya berjuta2 kali..
hehe~

Thursday, February 10, 2011

pada suatu meeting ......

kali ini aku nak berkongsi tentang suatu mesyuarat yang aku hadiri..
hahaha~
tak tahulah nak kata bernasib malang atau tidak..
tapi, inilah ceritanya..

pada isnin yang lepas..
aku menghadiri suatu mesyuarat..
selaku MT tak kan lah aku nak skip pula..
walaupun terasa beratnya.. sebab baru naik cuti kot.. huhu..

kebetulan juga pada hari itu merupakan birthday presiden..
so, kami mengambil peluang untuk menyambut dan mensurprisekannya..
petang2 lagi, kami sudah memulakan rancangan..
membeli kek di suatu tempat..
kemudian operasi mencari kotak dan lilin..
alkisah mencari kotak..
kedai tersebut kehabisan kotak..
lalu aku minta lilin..
dan lilin tersebut hanya diberikan secara PERCUMA..
wahh.. aku berjaya menggoda pak cik tersebut untuk diberikan secara percuma.. hehe~

pada malam tersebut..
mesyuarat dijalankan seperti biasa..
biasalah sangat.. 
padahal sambil2 tuh berbisik tentang agenda tersembunyi..

setelah tamatnya mesyuarat tersebut..
kami MT-MT berbincang dengan presiden tentang aktiviti2 yang akan dilakukan..
sebenarnya nak bagi mereka yang lain membuat persediaan..
dan hanya kejutan yang biasa sahaja..
kek dibawa sambil lagu selamat hari jadi dinyanyikan..
dan yang pasti.....
beliau tidak sangka akan diraikan..
(tapi, ekspresi muka macam tak ada apa yang berlaku)

setelah makan2.. masa untuk pulang..
jeng.. jeng.. jeng..

kunci kereta Najua Missing In Action..
yeahh.. macam mana nak balik neh?
aku menumpang beliau..
setelah dirisik.. rupa-rupanya ada seorang exco telah terbawa balik..
kunci kereta tersebut diserahkan kepada salah seorang exco untuk mengambil kek..
tapi.... dia terbawa balik sekali..
panik sebentar~

kemudian najua menenagkan bahawa dia ada kunci spare..
hahaha!!
leganya......
tapi, apabila kunci kereta dibuka..
alarm kereta bunyi..
mestilah bunyi sebab kunci mula2 pakai remote..
nak buka pula guna manual..
sah2lah bunyi..
hinggar sebentar di PSZ..
setelah beberapa lama, diam lah kereta tuh..

kemudian, nak start enjin pula..
waaahh.. bunyi lagi rupanya..
huhu..
panik.. panik.. panik..
terus buat keputusan untuk mengambil kunci di exco tersebut..
tapi.. takkan nak jalan kaki kottttt..

yeahh.. penyelamat ada..
motosikal presiden..
dan akulah heroinnya..
disebabkan dalam ramai2 yang tinggal..
hanya aku yang boleh bawa moto..
so, akulah menjadi penyelamat hari..
hehe..

semasa ambil kunci moto..
encik presiden menunjukkan moto beliau..
tahu tak dia bawa motor apa??
RXZ??!!
erkkk.. terus ternganga aku..
dan tak sanggup aku..
huhu..
tapikannnnn..
dia tipu aku......
waaaaaaa.. rasa cam nak nangis ja..
moto apa eh.. lagenda kot.. kalau tak silap..

so, malam itu..
buat pertama kalinya aku merempit di UTM..
waaaahh.. sejuk rasanya angin UTM neh..
haha..
walaupun pemegang lesen L..
tapi aku bawa passenger sorang..
suka hatilah kan..
hehe..

akhirnya kunci pun dapat..
dan kami dapat juga pi makan..
huhu..
lapar seyh~

okay, itulah cerita mesyuarat aku yang lepas..
lepas ni, silalah terambil kunci lagi eh..
boleh aku pi merempit lagi..
hehe~

Tuesday, February 8, 2011

bermula semula kehidupan pelajar..

yeahh.. cuti seminggu telah pun berakhir..
ini bermakna rutin sebagai seorang pelajar akan bermula semula..
haha..

dan sudah pastinya, blog ini akan jarang diupdate..
kerana kekangan waktu..
namun, aku tidak akan membiarkan blog ini terbiar begitu sahaja..
sebabnya.. inilah nyawaku..
hahaha!

sibuk.. sibuk.. dan sibuk..
yeahh.. sudah kembali sibuk..
dengan meeting..
assignment..
kuiz dan ujian..
waaaahhhh..

harapnya tabah jelah menghadapi dugaan hidup..
insya-Allah..
;)

Saturday, February 5, 2011

sudah mahu pulang..

sob.. sob.. sob..
huhuhu..

sudah mahu pulang..
bas pukul 9.00 malam..
sekarang pula 5.40 petang..
beg langsung tak kemas lagi..
waaahh.. cemerlang..

sepanjang seminggu ini apa yang aku dapat eh dok kat rumah??
haaa.. aku dapat rehat yang mencukupi..
haha.. rehatlah sangat kan..
bangun pon matahari dah terpacak..
opsss.. sila jangan ikut..
assignment progress??
hurmm.. adalah jugak..
daripada tak ada langsung kan.. hehe..

okay2.. kesimpulannya..
aku pun tak tau ah nak simpulkan apa..
aku risau neh kalau kena turun kat larkin..
risau.. risau.. risau.. hurmmm~

okaylah.. mahu buat apa yang patut..
huhu...

happy belated birthday~

wahai adik kesayangku..
aiseh.. sayanglah sangat..
hahaha..

HAPPY BELATED BIRTHDAY..
hehehe..

dah wish kan semalam pukul 12..
so, entry special lambat lah pula yek..
hehe..

okay.. so birthday yang ke-18..
betul tak??
lepasan SPM..
tengah tunggu result tuh..
sekarang neh tengah kerja kat Mc D..
agak2 macam aku boleh dapat tak burger Mc D free??
ahhh.. tak dak maknanya..
just anytime boleh order..
tapi duit sendiri keluar..
huhuhu..

okay..
therefore memandangkan semua family aku ada..
so, birthday beliau disambut dengan makan besar..
waaaaahhh..
haha..
selalu makan KFC ja..
kali neh makan chicken chop..
kat seberang nuuuu..
bukan seberang indon eh..
seberang jaya..
hehe..
bayangkan...
betapa jauhnya nak pi makan..
ciss.. sabarlahh.. huhu..

well.. kedai tuh memang agak popular..
dan sedap lah chicken chop dia..
tapi kan.. tapi kan..
MAHAL seyh..
pi balik makan kat UTM pon tak apa aihh..
tapi, memandangkan ayah aku punya duit..
so, ON jelah..
hehe..

oklah.. itu sahaja yang nak disampaikan..

**dah kena balik UTM.. tapi keja tak siap lagi.. siapa nak tolong?????? huhu..

Friday, February 4, 2011

tag oleh nazri~

okay, idea tidak mahu bagi kerjasama..
nasib baik ditag oleh si nazriey..
thanks buddy!!
hehe~


Real name: 
nur aainaa muhammad.. 
okay, sila jangan tanya kenapa ada 2 A itu.. aku xmampu nak jawab.. huhu..



Nickname: 
aina.. tak ada yang lain eh.. ;)

Zodiac sign: 
virgo..

Male or female:  
female.. perempuan.. gurl..


Elementary school: 
SK Sungai Ara, Penang..

Highschool: 
SMKA (P) AlMashoor, Penang..
yeahh sekolah gurl + agama.. sapa sangka kan.. hehe..

College: 
Kolej Matrikulasi Pulau Pinang.. KMPP 
dan sekarang di UTM sanjungan bangsa..

Hair colour : 
mestilah hitam..

Tall or short : 
tengah2.. 
unless kalau pakai heels 3inci.. baru aku rasa tinggi.. hehe..

Bekas kekasih saya adalah: 
erkk.. tolonglah mengaku siapa bekas kekasih aku.. huhu..

Saya sedang mendengar: 
bunyi tv neh hah.. khutbah jumaat kat tv1.. fuhh..

Mungkin saya patut: 
buat assigmnt.. berlambak kot.. huhu..

Saya suka: 
dia! hahaha.. tetttt~

Sahabat-sahabat baik saya: 
ialah mereka yang sentiasa disisi.. dia dan dia.. hehe~

Saya tak faham: 
kenapa kena jawab tag neh.. huhu

Saya kehilangan: 
masa yang semakin suntuk.. huhu..

Ramai yang berkata: 
masalahnya tak ada sapa pon yang kata..

Makna nama saya: 
cahaya mata air.. erkk.. macam pelik ja kan..

Cinta itu adalah: 
untukNYA..

Di suatu tempat, seseorang sedang: 
suka hati dialah nak buat apa pon.. aduhai..

Saya akan cuba: 
buat assignment.. huhu..

Ayat SELAMANYA membawa maksud: 
tiada pengakhiran.. hahhaa.. merepek!

handphone saya: 
boleh text and kol..
korang punya boleh ka?? hehe~

Bila saya terjaga dari tidur: 
saya carik bantal nak peluk.. huhu..

Saya paling meluat apabila: 
cakap tak serupa bikin..

Pesta/Parti adalah : 
tempat yang menghimpunkan ramai orang.. muahhhh~

Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah: 
tak ada.. tak reti nak tengok camna comel tuh.. huhu..

Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah:
kanak2.. tak perlu pikir apa2 pon..

Hari ini: 
aku online.. online.. dan online.. 
azam untuk buat assignment mula hilang.. wahhhh..

Malam ini saya akan: 
pergi makan.. birthday adik aku.. nak celebrate.. ;)

Esok pula saya akan: 
online.. online dan online.. aci tak? haha.. 
esok sudah mahu balik johor.. sob..sob..

Saya betul-betul ingin: 
ingin.. ingin.. ingin.. buat assignment neh.. huhu..

Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini: 
macam manalah nak bagi cantik muka neh.. huhu..

Pusat membeli-belah atau arked permainan: 
shopping complex!

Makanan Barat atau Jepun : 
Barat!

Bilik yang terang atau gelap: 
erkk.. tengoklah nak buat apa.. kalau nak tido.. bilik gelap lah.. 
kalau nak buat keja, bilik teranglah..

Makanan segera adalah: 
makanan yang segera.. hehe

Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?: 
erkkk.. ntah.. lupa..

Siapa yang anda mahu Tag?: 
aku tahu dia pun tak ada idea nak update blog..
muahhh~


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...