Skip to main content

tag oleh nazri~

okay, idea tidak mahu bagi kerjasama..
nasib baik ditag oleh si nazriey..
thanks buddy!!
hehe~


Real name: 
nur aainaa muhammad.. 
okay, sila jangan tanya kenapa ada 2 A itu.. aku xmampu nak jawab.. huhu..



Nickname: 
aina.. tak ada yang lain eh.. ;)

Zodiac sign: 
virgo..

Male or female:  
female.. perempuan.. gurl..


Elementary school: 
SK Sungai Ara, Penang..

Highschool: 
SMKA (P) AlMashoor, Penang..
yeahh sekolah gurl + agama.. sapa sangka kan.. hehe..

College: 
Kolej Matrikulasi Pulau Pinang.. KMPP 
dan sekarang di UTM sanjungan bangsa..

Hair colour : 
mestilah hitam..

Tall or short : 
tengah2.. 
unless kalau pakai heels 3inci.. baru aku rasa tinggi.. hehe..

Bekas kekasih saya adalah: 
erkk.. tolonglah mengaku siapa bekas kekasih aku.. huhu..

Saya sedang mendengar: 
bunyi tv neh hah.. khutbah jumaat kat tv1.. fuhh..

Mungkin saya patut: 
buat assigmnt.. berlambak kot.. huhu..

Saya suka: 
dia! hahaha.. tetttt~

Sahabat-sahabat baik saya: 
ialah mereka yang sentiasa disisi.. dia dan dia.. hehe~

Saya tak faham: 
kenapa kena jawab tag neh.. huhu

Saya kehilangan: 
masa yang semakin suntuk.. huhu..

Ramai yang berkata: 
masalahnya tak ada sapa pon yang kata..

Makna nama saya: 
cahaya mata air.. erkk.. macam pelik ja kan..

Cinta itu adalah: 
untukNYA..

Di suatu tempat, seseorang sedang: 
suka hati dialah nak buat apa pon.. aduhai..

Saya akan cuba: 
buat assignment.. huhu..

Ayat SELAMANYA membawa maksud: 
tiada pengakhiran.. hahhaa.. merepek!

handphone saya: 
boleh text and kol..
korang punya boleh ka?? hehe~

Bila saya terjaga dari tidur: 
saya carik bantal nak peluk.. huhu..

Saya paling meluat apabila: 
cakap tak serupa bikin..

Pesta/Parti adalah : 
tempat yang menghimpunkan ramai orang.. muahhhh~

Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah: 
tak ada.. tak reti nak tengok camna comel tuh.. huhu..

Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah:
kanak2.. tak perlu pikir apa2 pon..

Hari ini: 
aku online.. online.. dan online.. 
azam untuk buat assignment mula hilang.. wahhhh..

Malam ini saya akan: 
pergi makan.. birthday adik aku.. nak celebrate.. ;)

Esok pula saya akan: 
online.. online dan online.. aci tak? haha.. 
esok sudah mahu balik johor.. sob..sob..

Saya betul-betul ingin: 
ingin.. ingin.. ingin.. buat assignment neh.. huhu..

Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini: 
macam manalah nak bagi cantik muka neh.. huhu..

Pusat membeli-belah atau arked permainan: 
shopping complex!

Makanan Barat atau Jepun : 
Barat!

Bilik yang terang atau gelap: 
erkk.. tengoklah nak buat apa.. kalau nak tido.. bilik gelap lah.. 
kalau nak buat keja, bilik teranglah..

Makanan segera adalah: 
makanan yang segera.. hehe

Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?: 
erkkk.. ntah.. lupa..

Siapa yang anda mahu Tag?: 
aku tahu dia pun tak ada idea nak update blog..
muahhh~


Comments

Popular posts from this blog

kelas relief..

hari ini aku nak berkongsi pengalaman aku selama 3 bulan menjadi guru praktikal.. aku nak berkongsi tentang kelas relief.. tahu kan, kelas relief ini, guru-guru dikehendaki untuk masuk ke kelas yang kelas tidak ada guru.. sama ada guru tersebut berkursus, cuti atau ada hal-hal tertentu..

masa dulu sekolah, cukup seronok kan kalau cikgu tak datang.. dan kita boleh buat suka hati.. kalau ada cikgu yang jaga masuk pun, kebiasannya akan disuruh buat kerja sendiri.. betul tak?? hehhee~


setelah menjadi guru praktikal.. aku merasakan cukup FOBIA dengan kelas relief.. malas betul nak masuk kelas dan menjaga kelas tersebut supaya tidak bising.. iyelah, aku pun pernah merasai masa mereka pada dahulu kala.. sekiranya guru mereka ada meninggalkan kerja, senanglah sikit nak menjaga pelajar-pelajarnya.. kalau tidak, jenuhlah.. tuntutan disekolah yang aku praktikal mengkehendaki guru-guru mengadakan aktiviti bersama pelajar.. aku sering saja menyuruh mereka membuat kerja masing-masing.. hahahaha!! k…

perbezaan PRU 13 dan PRU 12 mengikut parti (parlimen)

Assalammualaikum..
nampak gayanya masing2 sudah mengetahui keputusan PRU 13.. tahniah kepada yang telah menang.. dan yang kalah jangan putus asa.. cuba lagi PRU 14.. heeee..
okay.. di sini saya hanya hendak membuat perbandingan parti yang menang.. dan sila analisis sendiri.. hehehe...

klik SINI untuk peringkat DUN
PRU 12PRU 13P1PADANG BESARBNBNP2KANGARBNBNP3ARAUBNBNP4LANGKAWIBNBNP5JERLUNBNBNP6KUBANG PASUBNBNP7PADANG TERAPPASBNP8POKOK SENAPASPASP9ALOR SETARBNPKRP10KUALA KEDAHPKRPKRP11PENDANGPASBNP12JERAIPASBNP13SIKPASBNP14MERBOKPKRBNP15SG PETANIPKRPKRP16BALINGPASBNP17PADANG SERAIBEBASPKRP18KULIMBEBASBNP19TUMPATPASPASP20PENGKALAN CHEPAPASPASP21KOTA BHARUPASPASP22PASIR MASBEBASPASP23RANTAU PANJANGPASPASP24KUBANG KERIANPASPAS

senarai tampal??

ehem.. budak2 UTM sekarang neh tengah kecoh dengan SENARAI TAMPAL.. yeah.. senarai tampal.. gerun.. gerun.. gerun..
apa2 pun senarai tampal.. kau keluar ka tak.. aku tak kisah langsung.. huhu..
aku tak nak tengok kau lagi.. even result yang sebenar pon aku tak nak tengok.. huhu.. sendiri tau resultnya akan teruk.. sendiri juga tak nak terima hakikat.. aishhhhh~ parah2..
yang pasti sila JANGAN tanya aku apa RESULT aku. itu sahaja yang aku nak bagitau.. thank you~