Sunday, December 20, 2015

Comback of the year

Assalammualaikum..

Its been a while...
Phewwwww...

Konon lerrr nak rajin update..
Tapi malas tahap gaban..
Macam mana la juga..

Tak apa kita try tuk change..
Eh bukan kita.. Saya..
Wehuuu..
Untuk rajin mengupdate..

Well.. Dalam tak sedar dah tinggal seminggu lagi untuk pulang..
Pulang tetap kena pulang..
Tapi akan pulang semula.. Ehhhh..

So, cuti ni..
Apa la yang aku buat..
Eh.. Tak ada apa pon..
Makan tido.. Makan tido..
Haduiiiilaaaaa...
Jenuh laa nak fitkan balek badan..

Tak apa..
Itu nanti akan diusahakan..
Haha..

Apa yang pasti..
Nikmat berada di rumah..
Tanpa risaukan apa2..
Yesss.. Terutama sekali pasal makan..
Haha..

Till then..
Just sebagai pembukaan tirai..
Hahaha..

Bye..
Salam..

Wednesday, July 15, 2015

Selamat Hari Raya

Assalammualaikum...

Sedar tak sedar dah hampir penghujung Ramadhan..
Alhamdulillah..
Masih diberi peluang untuk menikmati Ramadhan kali ini..
Moga-moga diberi peluang lagi pada Ramadhan akan datang..
InsyaAllah..

Dan Alhamdulillah pada kesempatan kali ini berpeluang berbuka dan bersahur di Penang..
Sudah lama tidak berbuka dan sahur di sini..
Kebiasaannya akan terus pulang ke kampung..
Tapi kali ini..
Memandangkan cuti awal..
Dapatlah seketika di Penang..

Di kesempatan ini..
Saya mengucapkan Selamat Hari Raya
Maaf Zahir Batin..


Tuesday, March 3, 2015

Its 100 %

Assalammualaikum..

Alhamdulillah syukur sangat result SPM kali ini..
Dengan segala usaha yang telah dicurahkan..
100% lulus..
Tapi sayangnya...
GPMP meningkat pla..

Sejujurnya agak kecewa sedikit..
Kerana aku rasa mampu menurunkan GPMP..
Tapi apakan daya..

Apa pun syukur ke hadrat mu ya Allah..
Tahun pertama bawa budak SPM..

Dan insyaAllah..
Aku cuba perbaiki lagi untuk tahun yang kedua ini..

Sememangnya satu cabaran buat aku..
Mengajar SPM bukan opsyen aku..
FIZIK..
Dan aku telah lakukam yang terdaya aku..
Dan aku masih lagi lemah..

Saturday, February 21, 2015

I'm still here

Assalammualaikum..

Its been a year I left here..
Well.. Buzy.. Hahaha

Im try to update here more often..
InsyaAllah..

Now's life?

How should I say..
Just as well..
Going with the flow
And its already third year I'm survive here..

Anyway..
Just pray for me..
InsyaAllah..

Till then..
Assalammualaikum..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...