Skip to main content

BLOGGER GEGARKAN 'U'


okay.. nampak header itu??
maknanya.. aku nak join segmen abang ben..
dah lama aku tak join segmen beliau..

semenjak kembali ke universiti neh..
susah nampaknya nak mencari line yang laju..
kali ini segemen "blogger gegarkan U"
khas untuk penuntut U..

okay.. jom2.. soklan yang perlu dilengkapkan..

belajar mana? jurusan? tahun?

seorang pelajar yang menuntut di UTM Skudai..
dalam jurusan Ijazah Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)
dalam tahun tiga, semester 6
dan insya-Allah akan grad pada 2012..

asal mana? umur?

asal dari pulau pinang, bayan baru..
umur baru 22 tahun..
ahaks..

kenapa ambil jurusan itu?

aha.. sebab inilah cita2 aku..
disebabkan mintak maktab tak dapat..
inilah alternatif aku untuk mencapai cita2 aku..
dan alhamdulillah aku semakin hampir dengannya..
dan juga atas dorongan ibubapa aku untuk ambil jurusan ini.. hehe..

cita-cita..

of courselah CIKGU!!
dari dulu hingga sekarang..
:)

okay.. nak join jugak??
mohlah ke SINI..

Comments

  1. disebabkan blom besday lagi..so umo saya pon 22 tahun gak la..haha

    ReplyDelete
  2. hi.. singgah jap.. =D
    sy pn dak utm.. join segmen abg ben gak..
    hehe..

    http://umairah88.blogspot.com/2011/01/blogger-gegarkan-u.html

    ReplyDelete
  3. cita2 cikgu. bakal cikgu la ni.. hehe.
    gud luck.

    follow ur blog. (:

    ReplyDelete
  4. salam bakal cikgu..gudluck eh..jmput jenguk blog saye...

    ReplyDelete
  5. @man yusoef

    oo.. kalau macam tuh.. sy 21 tahun lagilah kiranya.. hehe

    ReplyDelete
  6. baekk cikgu~!! hehe.. wish u all the best 4 ur dream.. sme gak ni.. join segmen en.ben.. hehe.. slmat bekenalan and berfollow.. :)

    ReplyDelete
  7. Assalammualikum cikgu!!!.. hehehe.. nti tu la ucapan salam yg tiap-tiap hari awak terime.. hehehehehe.. sweet kan????.. Anyway, salam kenai dear!!.. belaja rajin-rajin, make it happend kay?!!!.. nak gegarkan blog akak pulak ? meh ke sini

    http://ainblogger.blogspot.com/2011/01/blogger-gegarkan-u.html

    akak dah meriahkan followers awak juga yunk! :))

    ReplyDelete
  8. perh , akak amek mathematics tu . nanti akak jadi la tutor saya ye . free op caj . hahahahak .

    p/s : salam kenalan ok ;)

    ReplyDelete
  9. eh jumpe geng UTM la sini..da la same fac ehee..salam kenal..jpe kt fac tegur2 la eh,,

    ReplyDelete
  10. jalan2 dari blog ben...

    good luck in your study (^_^)V


    Jom guling-guling disini pula:

    Azrul Hisham -My Real Life

    ReplyDelete
  11. jalan2 dari blog ben...

    good luck in your study (^_^)V


    Jom guling-guling disini pula:

    Azrul Hisham -My Real Life

    ReplyDelete

Post a Comment

ada apa2 yang nak dikongsikan.. diluahkan.. atau apa2 jek.. silakan~

Popular posts from this blog

kelas relief..

hari ini aku nak berkongsi pengalaman aku selama 3 bulan menjadi guru praktikal.. aku nak berkongsi tentang kelas relief.. tahu kan, kelas relief ini, guru-guru dikehendaki untuk masuk ke kelas yang kelas tidak ada guru.. sama ada guru tersebut berkursus, cuti atau ada hal-hal tertentu..

masa dulu sekolah, cukup seronok kan kalau cikgu tak datang.. dan kita boleh buat suka hati.. kalau ada cikgu yang jaga masuk pun, kebiasannya akan disuruh buat kerja sendiri.. betul tak?? hehhee~


setelah menjadi guru praktikal.. aku merasakan cukup FOBIA dengan kelas relief.. malas betul nak masuk kelas dan menjaga kelas tersebut supaya tidak bising.. iyelah, aku pun pernah merasai masa mereka pada dahulu kala.. sekiranya guru mereka ada meninggalkan kerja, senanglah sikit nak menjaga pelajar-pelajarnya.. kalau tidak, jenuhlah.. tuntutan disekolah yang aku praktikal mengkehendaki guru-guru mengadakan aktiviti bersama pelajar.. aku sering saja menyuruh mereka membuat kerja masing-masing.. hahahaha!! k…

perbezaan PRU 13 dan PRU 12 mengikut parti (parlimen)

Assalammualaikum..
nampak gayanya masing2 sudah mengetahui keputusan PRU 13.. tahniah kepada yang telah menang.. dan yang kalah jangan putus asa.. cuba lagi PRU 14.. heeee..
okay.. di sini saya hanya hendak membuat perbandingan parti yang menang.. dan sila analisis sendiri.. hehehe...

klik SINI untuk peringkat DUN
PRU 12PRU 13P1PADANG BESARBNBNP2KANGARBNBNP3ARAUBNBNP4LANGKAWIBNBNP5JERLUNBNBNP6KUBANG PASUBNBNP7PADANG TERAPPASBNP8POKOK SENAPASPASP9ALOR SETARBNPKRP10KUALA KEDAHPKRPKRP11PENDANGPASBNP12JERAIPASBNP13SIKPASBNP14MERBOKPKRBNP15SG PETANIPKRPKRP16BALINGPASBNP17PADANG SERAIBEBASPKRP18KULIMBEBASBNP19TUMPATPASPASP20PENGKALAN CHEPAPASPASP21KOTA BHARUPASPASP22PASIR MASBEBASPASP23RANTAU PANJANGPASPASP24KUBANG KERIANPASPAS

senarai tampal??

ehem.. budak2 UTM sekarang neh tengah kecoh dengan SENARAI TAMPAL.. yeah.. senarai tampal.. gerun.. gerun.. gerun..
apa2 pun senarai tampal.. kau keluar ka tak.. aku tak kisah langsung.. huhu..
aku tak nak tengok kau lagi.. even result yang sebenar pon aku tak nak tengok.. huhu.. sendiri tau resultnya akan teruk.. sendiri juga tak nak terima hakikat.. aishhhhh~ parah2..
yang pasti sila JANGAN tanya aku apa RESULT aku. itu sahaja yang aku nak bagitau.. thank you~