Skip to main content

tag by elyn~

1. Pernah tak anda rasa anda hot ?
~ laa.. petang2 macam ni semestinya rasa hot.. nak hujan kot.. heee~

2. Upload wallpaper yang anda guna sekarang.


3. Cerita pasal wallpaper tersebut.
~ nah cerita apa?? aku pakai windows 7 punya gambar ja neh.. heeee~

4. Bila kali terakhir anda makan pizza?
~ ermm.. mungkin masa belanja kak tiqah.. sebab tumpangkan ke sekolah..


5. Lagu paling terbaru anda dengar? 

~ amanda cinta oleh bob.. yang kat cerita ahamad durrah tuh.. lagu baru kan??

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
~ tengok NONA neh hah.. hehe..

7. Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?
~ aina, na.. tuh jek kot..


8. Tag lagi 5 orang.

9. Siapakah orang no. 1 kepada anda?
~ oo.. kawan aku.. satu fakulti

10. Katakan sesuatu kepada orang no.5
~ jom kita jalan2.. ;)

11. No 3 ada hubungan dengan siapa?
~ err.. dengan family dia..

12. Bagaimana pula dengan no.2 ?
~ oo.. dia coursemate aku..

13. Kata-kata cinta untuk orang no.4
~ kata-kata cinta?? errr.. saya SUKA blog kamu.. hehehe

14. Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang anda tag.
~ mereka adalah blogger
~ blog mereka cool
~ mereka juga pastinya baik2..
~ mereka semestinya rajin update blog..
~ mereka adalah pencinta blog.. hahaha!!

Comments

  1. ngeh ngeh ngeh. tag aku, t aku tag ko smula aci tak? =)

    ReplyDelete
  2. cik su di tag..hehe..tq2..cik su amek nie

    ReplyDelete
  3. NS~ aha.. xaci2.. :P

    cik su~ silakan cik su..

    ReplyDelete

Post a Comment

ada apa2 yang nak dikongsikan.. diluahkan.. atau apa2 jek.. silakan~

Popular posts from this blog

kelas relief..

hari ini aku nak berkongsi pengalaman aku selama 3 bulan menjadi guru praktikal.. aku nak berkongsi tentang kelas relief.. tahu kan, kelas relief ini, guru-guru dikehendaki untuk masuk ke kelas yang kelas tidak ada guru.. sama ada guru tersebut berkursus, cuti atau ada hal-hal tertentu..

masa dulu sekolah, cukup seronok kan kalau cikgu tak datang.. dan kita boleh buat suka hati.. kalau ada cikgu yang jaga masuk pun, kebiasannya akan disuruh buat kerja sendiri.. betul tak?? hehhee~


setelah menjadi guru praktikal.. aku merasakan cukup FOBIA dengan kelas relief.. malas betul nak masuk kelas dan menjaga kelas tersebut supaya tidak bising.. iyelah, aku pun pernah merasai masa mereka pada dahulu kala.. sekiranya guru mereka ada meninggalkan kerja, senanglah sikit nak menjaga pelajar-pelajarnya.. kalau tidak, jenuhlah.. tuntutan disekolah yang aku praktikal mengkehendaki guru-guru mengadakan aktiviti bersama pelajar.. aku sering saja menyuruh mereka membuat kerja masing-masing.. hahahaha!! k…

perbezaan PRU 13 dan PRU 12 mengikut parti (parlimen)

Assalammualaikum..
nampak gayanya masing2 sudah mengetahui keputusan PRU 13.. tahniah kepada yang telah menang.. dan yang kalah jangan putus asa.. cuba lagi PRU 14.. heeee..
okay.. di sini saya hanya hendak membuat perbandingan parti yang menang.. dan sila analisis sendiri.. hehehe...

klik SINI untuk peringkat DUN
PRU 12PRU 13P1PADANG BESARBNBNP2KANGARBNBNP3ARAUBNBNP4LANGKAWIBNBNP5JERLUNBNBNP6KUBANG PASUBNBNP7PADANG TERAPPASBNP8POKOK SENAPASPASP9ALOR SETARBNPKRP10KUALA KEDAHPKRPKRP11PENDANGPASBNP12JERAIPASBNP13SIKPASBNP14MERBOKPKRBNP15SG PETANIPKRPKRP16BALINGPASBNP17PADANG SERAIBEBASPKRP18KULIMBEBASBNP19TUMPATPASPASP20PENGKALAN CHEPAPASPASP21KOTA BHARUPASPASP22PASIR MASBEBASPASP23RANTAU PANJANGPASPASP24KUBANG KERIANPASPAS

senarai tampal??

ehem.. budak2 UTM sekarang neh tengah kecoh dengan SENARAI TAMPAL.. yeah.. senarai tampal.. gerun.. gerun.. gerun..
apa2 pun senarai tampal.. kau keluar ka tak.. aku tak kisah langsung.. huhu..
aku tak nak tengok kau lagi.. even result yang sebenar pon aku tak nak tengok.. huhu.. sendiri tau resultnya akan teruk.. sendiri juga tak nak terima hakikat.. aishhhhh~ parah2..
yang pasti sila JANGAN tanya aku apa RESULT aku. itu sahaja yang aku nak bagitau.. thank you~