Skip to main content

my wishlisted...

tetiap kali sebelum naik semester..
pasti ada wishlisted yang nak dipenuhi..
hoho..
bukannya wishlisted benda2 pelik2 pon..
jadi.. untuk wishlist sebelum naik semester depan..
aku nak sambung balik wishlist yang aku tak dapat masa semester lepas..

first of all..
aku nak printer 3 in 1..
muahaha..
aku tak kira..
daripada awal semester lepas lagi aku dah usha..
cuma aku pendingkan sahaja dulu..
dan memandangkan printer yang sedia ada sudah buat hal..
butang on-off sudah benggong..
print pon tak sharp..
alasan yang kukuh tak?? haha..
even butang on-off sudah benggong.. tapi masih lagi boleh pakai..
tak sharp tuh.. tukar sajalah catridgenya..
tak nak.... nak yang baru..
muahaha..

yang keduanya..
aku nak tukar cermin matalah..
sekali dengan bingkai ok..
harituh just tukar lens sahaja..
bingkai tuh half frame-less ok..
dan kecik dan tak mengembangkan tudung.. hoho..
ermm.. kalau boleh nak lens photogray.. (ya ka.. not sure lah..)
aishh.. memilih betul.. heee~


ermm.. apa lagi ehh..
haaa..
nak kasut.. hihi..
kasut bertutup + heel + sandal..
muahaha..
kopak aihh kalau kesemuanya nak beli..
kasut bertutup harituh aku dah buang.. sebab dah pecah..
sama jugak dengan heel yang selalu aku bawak ke kuliah..
heels dia dah haus..
sandal pula.. gaya macam dah nak putus..
sooo.. reasonable lah kan..
okay.. sapa nak teman aku carik kasut??
heee~


lagiiiiii...
nak.. nak..
bag bodyglove tuh..
huhu..
dah lama aim..

dan satu lagi.. mp3..
yang lama dah benggong.. dah rosak..
so, nak yang baru..
heee~


okay.. by semester depan..
semua2 neh mesti ada..
hahaha..
mana nak cekau duit neh..
kejalah weyh..
nak kejaaaaaaaaaaa...
hehehe..

ka korang nak support salah satu?
hehe..
birthday present..
hoho..

dan last but not least..
wishlist untuk hidup aku..
aku nak temukan mereka berdua..
yeahh.. aku tekad untuk temukan mereka berdua..
dan aku akan sangat terkilan kalau tak dapat temukan mereka berdua..
they both are special to me..
and an honored to me if this can be complete.. 

okay.. itu sahaja..
tak adalah mengarut mana pun kan kan..
hehehe..

Comments

  1. hoho... banyaK nyEr list yang ko wish... so silalah keja.. :pp dan fulfill my wishlist pon ok gak... just wondering... mp3 baru x masuk dlm ko punyE wishlist.. bukan kaTa nk cari mp3 ka?

    ReplyDelete

Post a Comment

ada apa2 yang nak dikongsikan.. diluahkan.. atau apa2 jek.. silakan~

Popular posts from this blog

kelas relief..

hari ini aku nak berkongsi pengalaman aku selama 3 bulan menjadi guru praktikal.. aku nak berkongsi tentang kelas relief.. tahu kan, kelas relief ini, guru-guru dikehendaki untuk masuk ke kelas yang kelas tidak ada guru.. sama ada guru tersebut berkursus, cuti atau ada hal-hal tertentu..

masa dulu sekolah, cukup seronok kan kalau cikgu tak datang.. dan kita boleh buat suka hati.. kalau ada cikgu yang jaga masuk pun, kebiasannya akan disuruh buat kerja sendiri.. betul tak?? hehhee~


setelah menjadi guru praktikal.. aku merasakan cukup FOBIA dengan kelas relief.. malas betul nak masuk kelas dan menjaga kelas tersebut supaya tidak bising.. iyelah, aku pun pernah merasai masa mereka pada dahulu kala.. sekiranya guru mereka ada meninggalkan kerja, senanglah sikit nak menjaga pelajar-pelajarnya.. kalau tidak, jenuhlah.. tuntutan disekolah yang aku praktikal mengkehendaki guru-guru mengadakan aktiviti bersama pelajar.. aku sering saja menyuruh mereka membuat kerja masing-masing.. hahahaha!! k…

perbezaan PRU 13 dan PRU 12 mengikut parti (parlimen)

Assalammualaikum..
nampak gayanya masing2 sudah mengetahui keputusan PRU 13.. tahniah kepada yang telah menang.. dan yang kalah jangan putus asa.. cuba lagi PRU 14.. heeee..
okay.. di sini saya hanya hendak membuat perbandingan parti yang menang.. dan sila analisis sendiri.. hehehe...

klik SINI untuk peringkat DUN
PRU 12PRU 13P1PADANG BESARBNBNP2KANGARBNBNP3ARAUBNBNP4LANGKAWIBNBNP5JERLUNBNBNP6KUBANG PASUBNBNP7PADANG TERAPPASBNP8POKOK SENAPASPASP9ALOR SETARBNPKRP10KUALA KEDAHPKRPKRP11PENDANGPASBNP12JERAIPASBNP13SIKPASBNP14MERBOKPKRBNP15SG PETANIPKRPKRP16BALINGPASBNP17PADANG SERAIBEBASPKRP18KULIMBEBASBNP19TUMPATPASPASP20PENGKALAN CHEPAPASPASP21KOTA BHARUPASPASP22PASIR MASBEBASPASP23RANTAU PANJANGPASPASP24KUBANG KERIANPASPAS

senarai tampal??

ehem.. budak2 UTM sekarang neh tengah kecoh dengan SENARAI TAMPAL.. yeah.. senarai tampal.. gerun.. gerun.. gerun..
apa2 pun senarai tampal.. kau keluar ka tak.. aku tak kisah langsung.. huhu..
aku tak nak tengok kau lagi.. even result yang sebenar pon aku tak nak tengok.. huhu.. sendiri tau resultnya akan teruk.. sendiri juga tak nak terima hakikat.. aishhhhh~ parah2..
yang pasti sila JANGAN tanya aku apa RESULT aku. itu sahaja yang aku nak bagitau.. thank you~