Skip to main content

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011


beliau ada menggegarkan lagi dunia blog..
muahahaha..
sila lah ke SINI untuk join..
jom3~

Comments

  1. jom gegar ramai-ramai...
    good luck !!!~


    - 700 dah... sekarang ni 800 pulak...
    http://solomolo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Singgah gegar blog ni dulu..salam kenal..nak follow boleh?

    UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan.....mari kita gegar beramai-ramai...

    ReplyDelete
  4. jom menggegarkan lagi segmen abg ben..dtg sini nak melwat blog kamu yang cantik..sudi2 jenguk & follow la balik di WARKAH AKASYAH BLOGSPOT

    ReplyDelete
  5. salam singgah dari segmen BA...
    Mas dtg gegar dari kumpulan 3 no. 66!!

    ReplyDelete
  6. salam singgah dari segmen BA...
    Mas dtg gegar dari kumpulan 3 no. 66!!

    ReplyDelete
  7. menyambong gegaran semalam...

    Kalo free meh la jengok sy... :)

    *Peace YO! :)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum..
    Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
    berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
    tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.
    Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

    Jom main Layang-Layang dengan Nadh nak?

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan....dtg gegar disini...jemput singgah...

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan.. terima kasih singgah belog.. datag sini nak GEGAR blog ni.. jom kite gegar ramai2.. :)

    ReplyDelete
  11. as-salam.. ahli kump 3 no 86 dtg lapor diri sini.. hehehe.. :D

    ReplyDelete
  12. singgah dari belog abg ben...
    gegar sini!

    jom dapatkan header free kat belog saya...
    http://geekzster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. terima kasih dtg ke blog mamaema


    dtg balas kunjungan...

    ReplyDelete
  14. datang GEGAR kat sini...

    membalas kunjungan anda...

    salam kenal ye...

    ReplyDelete
  15. azza gegar sini, mari gegar bel0g azza juga ye, happy bl0gging :)

    http://zaza96.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html

    ReplyDelete
  16. datang follow and gegar sinii :)

    jum baca entry baru nii

    http://takkeciksgtpown.blogspot.com/2011/05/oh-misi-aku-tapi-bukan-misi-nurse-tu.html

    ReplyDelete
  17. tumpang singgah kejap tau. letih jalan2 dari blog ben ashaari. kalau senang2, datanglah ke rumah. sambil2 tu follow la sekali. gerenti di follow balik. janji ditepati. salam perkenalan.

    http://cintaelmiesya.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html

    ReplyDelete
  18. tumpang singgah kejap tau. letih jalan2 dari blog ben ashaari. kalau senang2, datanglah ke rumah. sambil2 tu follow la sekali. gerenti di follow balik. janji ditepati. salam perkenalan.

    http://cintaelmiesya.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html

    ReplyDelete

Post a Comment

ada apa2 yang nak dikongsikan.. diluahkan.. atau apa2 jek.. silakan~

Popular posts from this blog

kelas relief..

hari ini aku nak berkongsi pengalaman aku selama 3 bulan menjadi guru praktikal.. aku nak berkongsi tentang kelas relief.. tahu kan, kelas relief ini, guru-guru dikehendaki untuk masuk ke kelas yang kelas tidak ada guru.. sama ada guru tersebut berkursus, cuti atau ada hal-hal tertentu..

masa dulu sekolah, cukup seronok kan kalau cikgu tak datang.. dan kita boleh buat suka hati.. kalau ada cikgu yang jaga masuk pun, kebiasannya akan disuruh buat kerja sendiri.. betul tak?? hehhee~


setelah menjadi guru praktikal.. aku merasakan cukup FOBIA dengan kelas relief.. malas betul nak masuk kelas dan menjaga kelas tersebut supaya tidak bising.. iyelah, aku pun pernah merasai masa mereka pada dahulu kala.. sekiranya guru mereka ada meninggalkan kerja, senanglah sikit nak menjaga pelajar-pelajarnya.. kalau tidak, jenuhlah.. tuntutan disekolah yang aku praktikal mengkehendaki guru-guru mengadakan aktiviti bersama pelajar.. aku sering saja menyuruh mereka membuat kerja masing-masing.. hahahaha!! k…

perbezaan PRU 13 dan PRU 12 mengikut parti (parlimen)

Assalammualaikum..
nampak gayanya masing2 sudah mengetahui keputusan PRU 13.. tahniah kepada yang telah menang.. dan yang kalah jangan putus asa.. cuba lagi PRU 14.. heeee..
okay.. di sini saya hanya hendak membuat perbandingan parti yang menang.. dan sila analisis sendiri.. hehehe...

klik SINI untuk peringkat DUN
PRU 12PRU 13P1PADANG BESARBNBNP2KANGARBNBNP3ARAUBNBNP4LANGKAWIBNBNP5JERLUNBNBNP6KUBANG PASUBNBNP7PADANG TERAPPASBNP8POKOK SENAPASPASP9ALOR SETARBNPKRP10KUALA KEDAHPKRPKRP11PENDANGPASBNP12JERAIPASBNP13SIKPASBNP14MERBOKPKRBNP15SG PETANIPKRPKRP16BALINGPASBNP17PADANG SERAIBEBASPKRP18KULIMBEBASBNP19TUMPATPASPASP20PENGKALAN CHEPAPASPASP21KOTA BHARUPASPASP22PASIR MASBEBASPASP23RANTAU PANJANGPASPASP24KUBANG KERIANPASPAS

senarai tampal??

ehem.. budak2 UTM sekarang neh tengah kecoh dengan SENARAI TAMPAL.. yeah.. senarai tampal.. gerun.. gerun.. gerun..
apa2 pun senarai tampal.. kau keluar ka tak.. aku tak kisah langsung.. huhu..
aku tak nak tengok kau lagi.. even result yang sebenar pon aku tak nak tengok.. huhu.. sendiri tau resultnya akan teruk.. sendiri juga tak nak terima hakikat.. aishhhhh~ parah2..
yang pasti sila JANGAN tanya aku apa RESULT aku. itu sahaja yang aku nak bagitau.. thank you~