Skip to main content

movie marathon..

yeahh.. baru habis movie marathon..
hahaha!!

baru satu paper habis..
tapi dok buat macam dah MERDEKA pula..
jadi, boleh bayangkanlah betapa stressnya first paper tuh..

aku baru sahaja selesai dengan 3 cerita..
mantap..
kalaulah study macam neh..
sah2 cemerlang result aku..
hehehe..

okay.. semuanya cerita yang baru sahaja download..
ala2 fresh gitu.. haha..
terima kasih broadband..
sayang kamu..
dengan kepantasannya, hampir lima cerita semuanya lengkap di download..
heeee~

cerita pertama.. i am number four..
lantaklah kalau nak kata aku lambat tengok cerita neh.. huhu..
sebenarnya aim cerita neh kat panggung..
tapi melepas pula.... hurmm..
nak buat macam mana kan..



permulaanya agak slow.. di hujung2 baru ada action..
suka2.. best.. best..

yang keduanya.. the roomate..
suggestion kawan aku..
you better pay for this.. psyko gila kot..
ada lagi kat panggung kalau nak tengok..
first time tengok cerita thriller dengan sukarelanya..
haha..
selalunya kena paksa..


cerita neh pasal roomate yang psiko..
gila punya psiko ahhh..
part2 tertentu.. aku tutup mata..
heeeee~
padahal bukannya ada apa pun..
tapi aku pantanglah dengan sound2 yang meyeramkan..

dan last sekali cerita sucker punch..
neh jugak aim aku kat panggung..
tapi dapat tengok kat laptop aje..
walaupun TS tetap aku tengok.. hahaha~


cerita yang penuh aksi..
cuma.........
aku macam blur2 sikit dengan cerita neh..
hahaha..
tapi, ada moral values yang boleh ambil..

okay.. itu sahaja untuk hari ini..
simpan lagi dua pula untuk masa akan datang..
heeeee~

aim panggung: source code..
cepat.. sapa nak belanja tiket??? heeee~

Comments

  1. wah.. dh abis exam ke... best2 layan movie ni..
    .
    .
    .
    .
    .
    jom undi satu hari satu undi..

    http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=260411011823804

    ReplyDelete

Post a Comment

ada apa2 yang nak dikongsikan.. diluahkan.. atau apa2 jek.. silakan~

Popular posts from this blog

kelas relief..

hari ini aku nak berkongsi pengalaman aku selama 3 bulan menjadi guru praktikal.. aku nak berkongsi tentang kelas relief.. tahu kan, kelas relief ini, guru-guru dikehendaki untuk masuk ke kelas yang kelas tidak ada guru.. sama ada guru tersebut berkursus, cuti atau ada hal-hal tertentu..

masa dulu sekolah, cukup seronok kan kalau cikgu tak datang.. dan kita boleh buat suka hati.. kalau ada cikgu yang jaga masuk pun, kebiasannya akan disuruh buat kerja sendiri.. betul tak?? hehhee~


setelah menjadi guru praktikal.. aku merasakan cukup FOBIA dengan kelas relief.. malas betul nak masuk kelas dan menjaga kelas tersebut supaya tidak bising.. iyelah, aku pun pernah merasai masa mereka pada dahulu kala.. sekiranya guru mereka ada meninggalkan kerja, senanglah sikit nak menjaga pelajar-pelajarnya.. kalau tidak, jenuhlah.. tuntutan disekolah yang aku praktikal mengkehendaki guru-guru mengadakan aktiviti bersama pelajar.. aku sering saja menyuruh mereka membuat kerja masing-masing.. hahahaha!! k…

perbezaan PRU 13 dan PRU 12 mengikut parti (parlimen)

Assalammualaikum..
nampak gayanya masing2 sudah mengetahui keputusan PRU 13.. tahniah kepada yang telah menang.. dan yang kalah jangan putus asa.. cuba lagi PRU 14.. heeee..
okay.. di sini saya hanya hendak membuat perbandingan parti yang menang.. dan sila analisis sendiri.. hehehe...

klik SINI untuk peringkat DUN
PRU 12PRU 13P1PADANG BESARBNBNP2KANGARBNBNP3ARAUBNBNP4LANGKAWIBNBNP5JERLUNBNBNP6KUBANG PASUBNBNP7PADANG TERAPPASBNP8POKOK SENAPASPASP9ALOR SETARBNPKRP10KUALA KEDAHPKRPKRP11PENDANGPASBNP12JERAIPASBNP13SIKPASBNP14MERBOKPKRBNP15SG PETANIPKRPKRP16BALINGPASBNP17PADANG SERAIBEBASPKRP18KULIMBEBASBNP19TUMPATPASPASP20PENGKALAN CHEPAPASPASP21KOTA BHARUPASPASP22PASIR MASBEBASPASP23RANTAU PANJANGPASPASP24KUBANG KERIANPASPAS

senarai tampal??

ehem.. budak2 UTM sekarang neh tengah kecoh dengan SENARAI TAMPAL.. yeah.. senarai tampal.. gerun.. gerun.. gerun..
apa2 pun senarai tampal.. kau keluar ka tak.. aku tak kisah langsung.. huhu..
aku tak nak tengok kau lagi.. even result yang sebenar pon aku tak nak tengok.. huhu.. sendiri tau resultnya akan teruk.. sendiri juga tak nak terima hakikat.. aishhhhh~ parah2..
yang pasti sila JANGAN tanya aku apa RESULT aku. itu sahaja yang aku nak bagitau.. thank you~