Skip to main content

GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL BERMULA..


okay..
aku mahu join segmen beliau..
jom.. sama2 terjah segmen beliau..
klik saja banner beliau..

Comments

  1. Singgah Sini :D ....GeGaR BloG 1 RiBu !!!

    ReplyDelete
  2. kasi gegar blog ni!! Group Six!!

    ReplyDelete
  3. Halllowwwwwwwwwwwww....

    datang dgn izin abg BEN

    MENGEGARRRRKAN GROUP 6

    n follow u..keh3...

    meh la jenguk :

    http://ciknaniezainudin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum ;)

    eyja dtg cni terjah 1000 blog , mai3 ! haha ikot naik kenderaan usop wilcha ;)

    hidup G6 !

    nk luah kan ni , sedihh la dok rumah je.

    ReplyDelete
  5. Gegar blog di sini!! dr group 6...

    ReplyDelete
  6. singgah dari group 6.
    Jom join my giveaway http://haniz-eyecandy.blogspot.com/2011/03/haniz-eyecandy-second-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. gegar sini sebab nak follow ;)

    ReplyDelete
  8. assalam

    salam ziarah dari Penjejak Mimpi.. :)

    ReplyDelete
  9. Hey hey hey !Kita group 6 !Meh gegarkan budak kecik , NUMBER 96 yang tak berapa nak kecik nie ! :D

    ReplyDelete
  10. Hye sahabat saya dari group 6 same macam anda.. datang melawat rapatkan ukhwah dari Blog Ben Ashaari..
    Salam Kenal..
    Nice blog sahabat..
    best dapat follow ur blog..
    keep moving on..
    Klu free jemput singgah blog saya
    http://fahmiefiras.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Tersesat sini,... blh hantar kita balik x ke teratak http://yanayassin.blogspot.com. Salam perkenalan.

    ReplyDelete
  12. Tersesat sini,... blh hantar kita balik x ke teratak http://yanayassin.blogspot.com. Salam perkenalan.

    ReplyDelete
  13. gegar blog group 6..dtg menggegar lambat sket..hehehe

    ReplyDelete
  14. Terjah dr blog BA.. nice blog.. Salam perkenalan.. :-)

    kalau sudi follow la blog sy.. :-)

    1st :
    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

    2nd :
    http://intanberliangacontest.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Terjah!! hai, lulu datang singgah sini...

    ReplyDelete
  16. gegar gegar, jemput dtg..=)

    http://farhanabasri.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. misi menggegar ke sini

    http://semanismulut.blogspot.com/2011/04/misi-seorang-blogger-6.html

    jemput singgah ke blogies ku yer :)

    ReplyDelete

Post a Comment

ada apa2 yang nak dikongsikan.. diluahkan.. atau apa2 jek.. silakan~

Popular posts from this blog

kelas relief..

hari ini aku nak berkongsi pengalaman aku selama 3 bulan menjadi guru praktikal.. aku nak berkongsi tentang kelas relief.. tahu kan, kelas relief ini, guru-guru dikehendaki untuk masuk ke kelas yang kelas tidak ada guru.. sama ada guru tersebut berkursus, cuti atau ada hal-hal tertentu..

masa dulu sekolah, cukup seronok kan kalau cikgu tak datang.. dan kita boleh buat suka hati.. kalau ada cikgu yang jaga masuk pun, kebiasannya akan disuruh buat kerja sendiri.. betul tak?? hehhee~


setelah menjadi guru praktikal.. aku merasakan cukup FOBIA dengan kelas relief.. malas betul nak masuk kelas dan menjaga kelas tersebut supaya tidak bising.. iyelah, aku pun pernah merasai masa mereka pada dahulu kala.. sekiranya guru mereka ada meninggalkan kerja, senanglah sikit nak menjaga pelajar-pelajarnya.. kalau tidak, jenuhlah.. tuntutan disekolah yang aku praktikal mengkehendaki guru-guru mengadakan aktiviti bersama pelajar.. aku sering saja menyuruh mereka membuat kerja masing-masing.. hahahaha!! k…

perbezaan PRU 13 dan PRU 12 mengikut parti (parlimen)

Assalammualaikum..
nampak gayanya masing2 sudah mengetahui keputusan PRU 13.. tahniah kepada yang telah menang.. dan yang kalah jangan putus asa.. cuba lagi PRU 14.. heeee..
okay.. di sini saya hanya hendak membuat perbandingan parti yang menang.. dan sila analisis sendiri.. hehehe...

klik SINI untuk peringkat DUN
PRU 12PRU 13P1PADANG BESARBNBNP2KANGARBNBNP3ARAUBNBNP4LANGKAWIBNBNP5JERLUNBNBNP6KUBANG PASUBNBNP7PADANG TERAPPASBNP8POKOK SENAPASPASP9ALOR SETARBNPKRP10KUALA KEDAHPKRPKRP11PENDANGPASBNP12JERAIPASBNP13SIKPASBNP14MERBOKPKRBNP15SG PETANIPKRPKRP16BALINGPASBNP17PADANG SERAIBEBASPKRP18KULIMBEBASBNP19TUMPATPASPASP20PENGKALAN CHEPAPASPASP21KOTA BHARUPASPASP22PASIR MASBEBASPASP23RANTAU PANJANGPASPASP24KUBANG KERIANPASPAS

senarai tampal??

ehem.. budak2 UTM sekarang neh tengah kecoh dengan SENARAI TAMPAL.. yeah.. senarai tampal.. gerun.. gerun.. gerun..
apa2 pun senarai tampal.. kau keluar ka tak.. aku tak kisah langsung.. huhu..
aku tak nak tengok kau lagi.. even result yang sebenar pon aku tak nak tengok.. huhu.. sendiri tau resultnya akan teruk.. sendiri juga tak nak terima hakikat.. aishhhhh~ parah2..
yang pasti sila JANGAN tanya aku apa RESULT aku. itu sahaja yang aku nak bagitau.. thank you~