Skip to main content

kami blogger aktif UTM..


aku blogger aktif UTM??
hahhaa~

disebabkan kelajuan internet yang tidak memuas hati..
aku tidak dapat nak mengaktifkan selalu..
tapi still nak mengaku blogger aktif UTM boleh tak?
hehe~

okay.. satu gathering akan diadakan khas untuk blogger UTM..
waaaa..
menarik2.. heeee~

untuk itu..
perlu perkenalkan diri dan cadangkan tempat..

nama: AINA
umur: 22 tahun

dan nak cadangkan TASIK UTM.. heee~
senang sikit nak pergi sana..
dahlah tak ada transport.. huhu..

harapnya dapat joinlah..

dan slogan yang perlu dilengkapkan..

SAYA RASA BLOGGER UTM 
ermmm.. perlu cadangkan kepada HEMA untuk meluaskan liputan wifi-UTM.. hahhaa!!
supaya senang blogger2 UTM nak update blog..
contohnya macam aku lah.. huhu..
(mintak simpati pula kan.. heee)

okay.. kepada UTM bloggers..
apa lagi..
jom2 meriahkan lagi keadaan..
sila ke sini lah yek..

Comments

  1. hahaha!!! betol2..mintak 4G punya..kompem giler kencang..huhu

    ReplyDelete
  2. hoho, mcm seronok je ~~wee,,nk join la,,^^

    ReplyDelete
  3. @NadiRah
    hahaha.. bajet cam UTM nak bg plak kan..

    ReplyDelete
  4. @GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr

    yeahh.. smstny jd msalah.. heee..
    klu x, mmg stdnt2 mghdp lptop sja.. hee~

    ReplyDelete
  5. melawat blogger UTM, TASIK UTM pilihan ramai.hehe

    ReplyDelete
  6. wah menarik....mcmner nk jadi active blogging?...boleh share tips kn?...

    ReplyDelete
  7. @auctions

    erkk.. kena rajin update blog + blogwalking.. dan jgn lupa tinggalkan jejak..

    :)

    ReplyDelete

Post a Comment

ada apa2 yang nak dikongsikan.. diluahkan.. atau apa2 jek.. silakan~

Popular posts from this blog

kelas relief..

hari ini aku nak berkongsi pengalaman aku selama 3 bulan menjadi guru praktikal.. aku nak berkongsi tentang kelas relief.. tahu kan, kelas relief ini, guru-guru dikehendaki untuk masuk ke kelas yang kelas tidak ada guru.. sama ada guru tersebut berkursus, cuti atau ada hal-hal tertentu..

masa dulu sekolah, cukup seronok kan kalau cikgu tak datang.. dan kita boleh buat suka hati.. kalau ada cikgu yang jaga masuk pun, kebiasannya akan disuruh buat kerja sendiri.. betul tak?? hehhee~


setelah menjadi guru praktikal.. aku merasakan cukup FOBIA dengan kelas relief.. malas betul nak masuk kelas dan menjaga kelas tersebut supaya tidak bising.. iyelah, aku pun pernah merasai masa mereka pada dahulu kala.. sekiranya guru mereka ada meninggalkan kerja, senanglah sikit nak menjaga pelajar-pelajarnya.. kalau tidak, jenuhlah.. tuntutan disekolah yang aku praktikal mengkehendaki guru-guru mengadakan aktiviti bersama pelajar.. aku sering saja menyuruh mereka membuat kerja masing-masing.. hahahaha!! k…

perbezaan PRU 13 dan PRU 12 mengikut parti (parlimen)

Assalammualaikum..
nampak gayanya masing2 sudah mengetahui keputusan PRU 13.. tahniah kepada yang telah menang.. dan yang kalah jangan putus asa.. cuba lagi PRU 14.. heeee..
okay.. di sini saya hanya hendak membuat perbandingan parti yang menang.. dan sila analisis sendiri.. hehehe...

klik SINI untuk peringkat DUN
PRU 12PRU 13P1PADANG BESARBNBNP2KANGARBNBNP3ARAUBNBNP4LANGKAWIBNBNP5JERLUNBNBNP6KUBANG PASUBNBNP7PADANG TERAPPASBNP8POKOK SENAPASPASP9ALOR SETARBNPKRP10KUALA KEDAHPKRPKRP11PENDANGPASBNP12JERAIPASBNP13SIKPASBNP14MERBOKPKRBNP15SG PETANIPKRPKRP16BALINGPASBNP17PADANG SERAIBEBASPKRP18KULIMBEBASBNP19TUMPATPASPASP20PENGKALAN CHEPAPASPASP21KOTA BHARUPASPASP22PASIR MASBEBASPASP23RANTAU PANJANGPASPASP24KUBANG KERIANPASPAS

senarai tampal??

ehem.. budak2 UTM sekarang neh tengah kecoh dengan SENARAI TAMPAL.. yeah.. senarai tampal.. gerun.. gerun.. gerun..
apa2 pun senarai tampal.. kau keluar ka tak.. aku tak kisah langsung.. huhu..
aku tak nak tengok kau lagi.. even result yang sebenar pon aku tak nak tengok.. huhu.. sendiri tau resultnya akan teruk.. sendiri juga tak nak terima hakikat.. aishhhhh~ parah2..
yang pasti sila JANGAN tanya aku apa RESULT aku. itu sahaja yang aku nak bagitau.. thank you~