Skip to main content

waah2.. perubahan pada dashboard..

hari ini..
bukak2 laptop..
terus bukak blog..

dan..
dan..
dan..

aku sangat terkejut tengok dengan dashboard aku..
wauuuuuu!! dah baru seyh..
lagi smart dari yang lama..
terpaksalah aku amik masa kejap nak godek2 setting layout yang baru..

bila aku tanya kawan aku yang lain..
(jijah dengan nazri)
deorang terpingga2..
maknanya aku insan istimewa lah neh eh.. haha..

xdaklah.. layout setting neh masih lagi dalam peringkat percubaan..
jadi.. im the selected onelah kan..
haha..
tak ada maknanya..

jom.. aku dah printscreen kan.. jomlah tengok beberapa perubahan yang ada.. 

inilah main page dashboard.. senarai blog following dengan blog2 kita..
ini pula apabila kita buka blog kita.. ada stat di situ..



ini pula apabila nak buat entry baru..

macam mana?? smart tak??
aku suka lah layout baru neh..
hehehe..
opss.. sorry yek bukan niat nak jeleskan you all..
heeee~

Comments

  1. uwawawaw...ak nye maintain je..pansss ni panaasssss..hahahhahah

    ReplyDelete
  2. eh, nad x bertukar pon....huhuh..
    lama x dtg sini..
    sume dh baru.. ^^

    ReplyDelete
  3. @nazriey jusoh

    bolehlah.. tp putih sgt.. suci murni.. hehe..

    ReplyDelete
  4. @NadiRah

    dh lma sgtlah tuh xdtg eh.. hehe..

    ReplyDelete
  5. nak yang macam ni jugak! nampak smart je... huhuu!!~

    ReplyDelete
  6. @Bella Bell

    nt akan tukarlah tuh.. hehe.. sabarlah yek..

    ReplyDelete

Post a Comment

ada apa2 yang nak dikongsikan.. diluahkan.. atau apa2 jek.. silakan~

Popular posts from this blog

kelas relief..

hari ini aku nak berkongsi pengalaman aku selama 3 bulan menjadi guru praktikal.. aku nak berkongsi tentang kelas relief.. tahu kan, kelas relief ini, guru-guru dikehendaki untuk masuk ke kelas yang kelas tidak ada guru.. sama ada guru tersebut berkursus, cuti atau ada hal-hal tertentu..

masa dulu sekolah, cukup seronok kan kalau cikgu tak datang.. dan kita boleh buat suka hati.. kalau ada cikgu yang jaga masuk pun, kebiasannya akan disuruh buat kerja sendiri.. betul tak?? hehhee~


setelah menjadi guru praktikal.. aku merasakan cukup FOBIA dengan kelas relief.. malas betul nak masuk kelas dan menjaga kelas tersebut supaya tidak bising.. iyelah, aku pun pernah merasai masa mereka pada dahulu kala.. sekiranya guru mereka ada meninggalkan kerja, senanglah sikit nak menjaga pelajar-pelajarnya.. kalau tidak, jenuhlah.. tuntutan disekolah yang aku praktikal mengkehendaki guru-guru mengadakan aktiviti bersama pelajar.. aku sering saja menyuruh mereka membuat kerja masing-masing.. hahahaha!! k…

perbezaan PRU 13 dan PRU 12 mengikut parti (parlimen)

Assalammualaikum..
nampak gayanya masing2 sudah mengetahui keputusan PRU 13.. tahniah kepada yang telah menang.. dan yang kalah jangan putus asa.. cuba lagi PRU 14.. heeee..
okay.. di sini saya hanya hendak membuat perbandingan parti yang menang.. dan sila analisis sendiri.. hehehe...

klik SINI untuk peringkat DUN
PRU 12PRU 13P1PADANG BESARBNBNP2KANGARBNBNP3ARAUBNBNP4LANGKAWIBNBNP5JERLUNBNBNP6KUBANG PASUBNBNP7PADANG TERAPPASBNP8POKOK SENAPASPASP9ALOR SETARBNPKRP10KUALA KEDAHPKRPKRP11PENDANGPASBNP12JERAIPASBNP13SIKPASBNP14MERBOKPKRBNP15SG PETANIPKRPKRP16BALINGPASBNP17PADANG SERAIBEBASPKRP18KULIMBEBASBNP19TUMPATPASPASP20PENGKALAN CHEPAPASPASP21KOTA BHARUPASPASP22PASIR MASBEBASPASP23RANTAU PANJANGPASPASP24KUBANG KERIANPASPAS

senarai tampal??

ehem.. budak2 UTM sekarang neh tengah kecoh dengan SENARAI TAMPAL.. yeah.. senarai tampal.. gerun.. gerun.. gerun..
apa2 pun senarai tampal.. kau keluar ka tak.. aku tak kisah langsung.. huhu..
aku tak nak tengok kau lagi.. even result yang sebenar pon aku tak nak tengok.. huhu.. sendiri tau resultnya akan teruk.. sendiri juga tak nak terima hakikat.. aishhhhh~ parah2..
yang pasti sila JANGAN tanya aku apa RESULT aku. itu sahaja yang aku nak bagitau.. thank you~