Skip to main content

review sem I 2011/12..

Assalammualaikum..

haaa.. orang dah kalot nak masuk sem baru..
ni baru tergedik-gedik buat review sem lepas..
muahaha..
sorry to say..
buzy sangat.. hahaha!
A.L.A.S.A.N!!

so.. last sem is the start whole new things..
yeapp..

first things..
living in single room..
with the block which is all single room..
with none of my classmates..
but lucky there is my classmates which is her block is nearby..
so.. whenever feel bored..
usually I'm at her room.. heee..

second things..
starts of PSM or FYP..
ok.. PSM = FYP..
for the last sem its the beginning for chapter 1 to 3..
and publishing the articles on the website..
sometime gives a hard time too..
with need to do writing the thesis..

third things..
starts of buzy life with the PMP manners..
yeahh.. need to handle the programs..
which is about 10 programs..
yeahh..
almost every week there is the programs..
and with the AGM session..
means I am free with it for next sem..
but still..
as concern..
needs to give a hand to the junior organizing it..
cause somehow..
we already like a family members..

fourth things..
trying to repeat a paper..
everything had been prepared..
but with the timetable clash..
and the lecturer wont give a hand..
Im guess its not the sem that allow me to do so..
maybe in the next sem..
quite frustrating when know the lecturer does not want to change the timetable..
its okay..

hmmm.. wat else..
no more I think..
and the result also..
well..
alhamdulillah..
it suits me.. (is it?)
well.. hmmmm..
dont know what to say..
just let it be..
needs work harder next sem..

Comments

Popular posts from this blog

kelas relief..

hari ini aku nak berkongsi pengalaman aku selama 3 bulan menjadi guru praktikal.. aku nak berkongsi tentang kelas relief.. tahu kan, kelas relief ini, guru-guru dikehendaki untuk masuk ke kelas yang kelas tidak ada guru.. sama ada guru tersebut berkursus, cuti atau ada hal-hal tertentu..

masa dulu sekolah, cukup seronok kan kalau cikgu tak datang.. dan kita boleh buat suka hati.. kalau ada cikgu yang jaga masuk pun, kebiasannya akan disuruh buat kerja sendiri.. betul tak?? hehhee~


setelah menjadi guru praktikal.. aku merasakan cukup FOBIA dengan kelas relief.. malas betul nak masuk kelas dan menjaga kelas tersebut supaya tidak bising.. iyelah, aku pun pernah merasai masa mereka pada dahulu kala.. sekiranya guru mereka ada meninggalkan kerja, senanglah sikit nak menjaga pelajar-pelajarnya.. kalau tidak, jenuhlah.. tuntutan disekolah yang aku praktikal mengkehendaki guru-guru mengadakan aktiviti bersama pelajar.. aku sering saja menyuruh mereka membuat kerja masing-masing.. hahahaha!! k…

perbezaan PRU 13 dan PRU 12 mengikut parti (parlimen)

Assalammualaikum..
nampak gayanya masing2 sudah mengetahui keputusan PRU 13.. tahniah kepada yang telah menang.. dan yang kalah jangan putus asa.. cuba lagi PRU 14.. heeee..
okay.. di sini saya hanya hendak membuat perbandingan parti yang menang.. dan sila analisis sendiri.. hehehe...

klik SINI untuk peringkat DUN
PRU 12PRU 13P1PADANG BESARBNBNP2KANGARBNBNP3ARAUBNBNP4LANGKAWIBNBNP5JERLUNBNBNP6KUBANG PASUBNBNP7PADANG TERAPPASBNP8POKOK SENAPASPASP9ALOR SETARBNPKRP10KUALA KEDAHPKRPKRP11PENDANGPASBNP12JERAIPASBNP13SIKPASBNP14MERBOKPKRBNP15SG PETANIPKRPKRP16BALINGPASBNP17PADANG SERAIBEBASPKRP18KULIMBEBASBNP19TUMPATPASPASP20PENGKALAN CHEPAPASPASP21KOTA BHARUPASPASP22PASIR MASBEBASPASP23RANTAU PANJANGPASPASP24KUBANG KERIANPASPAS

senarai tampal??

ehem.. budak2 UTM sekarang neh tengah kecoh dengan SENARAI TAMPAL.. yeah.. senarai tampal.. gerun.. gerun.. gerun..
apa2 pun senarai tampal.. kau keluar ka tak.. aku tak kisah langsung.. huhu..
aku tak nak tengok kau lagi.. even result yang sebenar pon aku tak nak tengok.. huhu.. sendiri tau resultnya akan teruk.. sendiri juga tak nak terima hakikat.. aishhhhh~ parah2..
yang pasti sila JANGAN tanya aku apa RESULT aku. itu sahaja yang aku nak bagitau.. thank you~