Skip to main content

wishing you with happiness..

Assalammualaikum..

today is 22nd disember..
its her birthday..

throughout this 22 years..
and only almost one per third your life knowing you..

really appreciate that you had born..
and we've become friend..
not just a friend..
but F.R.I.E.N.D..

many things happened between us..
and I believe its all to strength our bond..
and what we have now..
is the result from what we've gone through..
T.O.G.E.T.H.E.R..

somehow miss you much..
cause you are faraway from me..
but I know..
you live well there too..

hoping there is time for us to meet again..
spending time together..
all of our memories..
in school..
and specially at matriculation..
will always and never been forget..

sis..
HAPPY BIRTHDAY..
may Allah bless in whatever you do..
may happiness be along with you..
may you more strong enough in this life..
may you able to achieve what you want..
may your wishes come true..
AND..
may this year bring a light in your life..
(ayat lebih kurang sama macam entry lepas ja.. hahaha..)

be a GOOD gurl.. ;)

uhibukki fillah abadan abada.....

NURUL NADHIRAH NORDIN

anyway.. I owe you something..
claim it later..


Comments

  1. thanks for the entry. haha. btw, i'm 22. belum 23 lagi. pasal friends tu, i wud say, dekat ke jauh ke, takde beza rasanya. everything dalam memory kan. hakhak. so just make the future more interesting. ;p btw, u owe me what? tak paham.

    ReplyDelete
  2. @Nadhirah Nordin

    adeh.. salah kira plak..
    actually treat sbb keja hrtuh..

    ReplyDelete

Post a Comment

ada apa2 yang nak dikongsikan.. diluahkan.. atau apa2 jek.. silakan~

Popular posts from this blog

kelas relief..

hari ini aku nak berkongsi pengalaman aku selama 3 bulan menjadi guru praktikal.. aku nak berkongsi tentang kelas relief.. tahu kan, kelas relief ini, guru-guru dikehendaki untuk masuk ke kelas yang kelas tidak ada guru.. sama ada guru tersebut berkursus, cuti atau ada hal-hal tertentu..

masa dulu sekolah, cukup seronok kan kalau cikgu tak datang.. dan kita boleh buat suka hati.. kalau ada cikgu yang jaga masuk pun, kebiasannya akan disuruh buat kerja sendiri.. betul tak?? hehhee~


setelah menjadi guru praktikal.. aku merasakan cukup FOBIA dengan kelas relief.. malas betul nak masuk kelas dan menjaga kelas tersebut supaya tidak bising.. iyelah, aku pun pernah merasai masa mereka pada dahulu kala.. sekiranya guru mereka ada meninggalkan kerja, senanglah sikit nak menjaga pelajar-pelajarnya.. kalau tidak, jenuhlah.. tuntutan disekolah yang aku praktikal mengkehendaki guru-guru mengadakan aktiviti bersama pelajar.. aku sering saja menyuruh mereka membuat kerja masing-masing.. hahahaha!! k…

perbezaan PRU 13 dan PRU 12 mengikut parti (parlimen)

Assalammualaikum..
nampak gayanya masing2 sudah mengetahui keputusan PRU 13.. tahniah kepada yang telah menang.. dan yang kalah jangan putus asa.. cuba lagi PRU 14.. heeee..
okay.. di sini saya hanya hendak membuat perbandingan parti yang menang.. dan sila analisis sendiri.. hehehe...

klik SINI untuk peringkat DUN
PRU 12PRU 13P1PADANG BESARBNBNP2KANGARBNBNP3ARAUBNBNP4LANGKAWIBNBNP5JERLUNBNBNP6KUBANG PASUBNBNP7PADANG TERAPPASBNP8POKOK SENAPASPASP9ALOR SETARBNPKRP10KUALA KEDAHPKRPKRP11PENDANGPASBNP12JERAIPASBNP13SIKPASBNP14MERBOKPKRBNP15SG PETANIPKRPKRP16BALINGPASBNP17PADANG SERAIBEBASPKRP18KULIMBEBASBNP19TUMPATPASPASP20PENGKALAN CHEPAPASPASP21KOTA BHARUPASPASP22PASIR MASBEBASPASP23RANTAU PANJANGPASPASP24KUBANG KERIANPASPAS

senarai tampal??

ehem.. budak2 UTM sekarang neh tengah kecoh dengan SENARAI TAMPAL.. yeah.. senarai tampal.. gerun.. gerun.. gerun..
apa2 pun senarai tampal.. kau keluar ka tak.. aku tak kisah langsung.. huhu..
aku tak nak tengok kau lagi.. even result yang sebenar pon aku tak nak tengok.. huhu.. sendiri tau resultnya akan teruk.. sendiri juga tak nak terima hakikat.. aishhhhh~ parah2..
yang pasti sila JANGAN tanya aku apa RESULT aku. itu sahaja yang aku nak bagitau.. thank you~