Skip to main content

BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU


beliau ada buat segmen lagi..
yeahh..

huhuhu.. silalah kritik blog ini..
segala kritikan akan diambil kira dan dipertimbangkan untuk sebarang penambahbaikkan..

jom2.. ada berani??
join segmen neh ayuh..
SINI lah yek..

Comments

  1. Blog ni okay. Cuma susunan widget tak berapa teratur. Ni pandangan atul je. Keep on blogging and good luck! :)

    ReplyDelete
  2. simple blog.. tak crowded :D

    toink toink dari blog MTT NO 204

    ReplyDelete
  3. blog ni simple n sng loading.. tp mgkn blh try tukarkan header dgn yg colourful sikit n main2 dgn warna supaya blog ni lebih ceria..

    ruangan komen juga blh try gna yg pop up window, sng org nk komen..

    but overall just nice, keep it up ya! :)

    ReplyDelete
  4. nice..simple..
    tak loading..
    tapi kalau guna pop-up window utk ruangan komen,mesty lagi better.,. :D

    #27

    ReplyDelete
  5. blog kamo okay..xda masalah pon...juz, tulisan kt sidebar tu kuang jelas la...hehe :)

    btw, thanks kritik my blog... :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum.. Thanks sebab dtg blog ana kritik..
    just coment nie buat pop up lagi mantop.. Nnt kalau org senang nak komen..
    Yang len ok.. keep it up

    ReplyDelete
  7. simple..n menarik...kalau gna warna colrful cikit..mesti lagi menarik...hehehhe...kadang2..energy saving mode ni..ada tersimpan virus tau..ap2 pon..keep on writing k!

    ReplyDelete
  8. kunjungan balas dari blog 37~
    kalau boleh,cube main-main dgn warna sikit.. bg lebih bernyawa.. yg lain ok! happy blogging dear :)

    ReplyDelete
  9. simple menarik, tapi header tuh kasi center lagi tambah cun!!!!

    ReplyDelete

Post a Comment

ada apa2 yang nak dikongsikan.. diluahkan.. atau apa2 jek.. silakan~

Popular posts from this blog

kelas relief..

hari ini aku nak berkongsi pengalaman aku selama 3 bulan menjadi guru praktikal.. aku nak berkongsi tentang kelas relief.. tahu kan, kelas relief ini, guru-guru dikehendaki untuk masuk ke kelas yang kelas tidak ada guru.. sama ada guru tersebut berkursus, cuti atau ada hal-hal tertentu..

masa dulu sekolah, cukup seronok kan kalau cikgu tak datang.. dan kita boleh buat suka hati.. kalau ada cikgu yang jaga masuk pun, kebiasannya akan disuruh buat kerja sendiri.. betul tak?? hehhee~


setelah menjadi guru praktikal.. aku merasakan cukup FOBIA dengan kelas relief.. malas betul nak masuk kelas dan menjaga kelas tersebut supaya tidak bising.. iyelah, aku pun pernah merasai masa mereka pada dahulu kala.. sekiranya guru mereka ada meninggalkan kerja, senanglah sikit nak menjaga pelajar-pelajarnya.. kalau tidak, jenuhlah.. tuntutan disekolah yang aku praktikal mengkehendaki guru-guru mengadakan aktiviti bersama pelajar.. aku sering saja menyuruh mereka membuat kerja masing-masing.. hahahaha!! k…

perbezaan PRU 13 dan PRU 12 mengikut parti (parlimen)

Assalammualaikum..
nampak gayanya masing2 sudah mengetahui keputusan PRU 13.. tahniah kepada yang telah menang.. dan yang kalah jangan putus asa.. cuba lagi PRU 14.. heeee..
okay.. di sini saya hanya hendak membuat perbandingan parti yang menang.. dan sila analisis sendiri.. hehehe...

klik SINI untuk peringkat DUN
PRU 12PRU 13P1PADANG BESARBNBNP2KANGARBNBNP3ARAUBNBNP4LANGKAWIBNBNP5JERLUNBNBNP6KUBANG PASUBNBNP7PADANG TERAPPASBNP8POKOK SENAPASPASP9ALOR SETARBNPKRP10KUALA KEDAHPKRPKRP11PENDANGPASBNP12JERAIPASBNP13SIKPASBNP14MERBOKPKRBNP15SG PETANIPKRPKRP16BALINGPASBNP17PADANG SERAIBEBASPKRP18KULIMBEBASBNP19TUMPATPASPASP20PENGKALAN CHEPAPASPASP21KOTA BHARUPASPASP22PASIR MASBEBASPASP23RANTAU PANJANGPASPASP24KUBANG KERIANPASPAS

senarai tampal??

ehem.. budak2 UTM sekarang neh tengah kecoh dengan SENARAI TAMPAL.. yeah.. senarai tampal.. gerun.. gerun.. gerun..
apa2 pun senarai tampal.. kau keluar ka tak.. aku tak kisah langsung.. huhu..
aku tak nak tengok kau lagi.. even result yang sebenar pon aku tak nak tengok.. huhu.. sendiri tau resultnya akan teruk.. sendiri juga tak nak terima hakikat.. aishhhhh~ parah2..
yang pasti sila JANGAN tanya aku apa RESULT aku. itu sahaja yang aku nak bagitau.. thank you~