Skip to main content

happy new year!!

waahh.. dah melangkah tahun 2010.. so, kenalah ada azam baru.. haha! hurmm, pa ek.. sebenarnya aku pon xtau pa azam baru aku.. pa yg aku hope sangat ialah NAIKKAN POINTER!! tuh jek aku harap.. yang lain tak nak pon tak pa.. (cewaah, bajet ah tuh)

and, insyallah.. kalau xada aral melintang aku akan p praktikal next sem.. so, hopefully im well prepared..

checklist tuk tahun 2009..
1. aku sangat sedih dengan pointer aku yang makin turun.. anyway, just let it go..
2. aku tak dapat biasiswa KPM.. best klu dapat tuh 5k.. try next tyme..
3. and i hurt somebody heart and i lost the oppurtunity, i guess.. nvm, the life is still faraway

and aku gak nak ucapkan selamat tahun baru.. semoga kita menjadi lebih baik dari sebelumnya.. haha! dan pa yang dah berlaku sama ada gembira atau sedih, kita jadikan kenangan sama ada terus diingati atau dilupakan terus.. dan terus tabah menghadapi tahun 2010.. semoga ada sinar bahagia yang menanti.. haha!

Comments

 1. salam ziarah..
  m0ga tahun baru memberi lebih kebahGiaan & keJayaan buat saudari.. utamakan yG utama =)

  ReplyDelete
 2. alah aina azam nk naikkan pointer bukan setiap tahun tp setiapkali nk msk sem baru...huhu

  ReplyDelete
 3. hahaha.. betul2.. tapi xnaik2 jgak.. xpham ak.. huhu

  ReplyDelete

Post a Comment

ada apa2 yang nak dikongsikan.. diluahkan.. atau apa2 jek.. silakan~

Popular posts from this blog

kelas relief..

hari ini aku nak berkongsi pengalaman aku selama 3 bulan menjadi guru praktikal.. aku nak berkongsi tentang kelas relief.. tahu kan, kelas relief ini, guru-guru dikehendaki untuk masuk ke kelas yang kelas tidak ada guru.. sama ada guru tersebut berkursus, cuti atau ada hal-hal tertentu..

masa dulu sekolah, cukup seronok kan kalau cikgu tak datang.. dan kita boleh buat suka hati.. kalau ada cikgu yang jaga masuk pun, kebiasannya akan disuruh buat kerja sendiri.. betul tak?? hehhee~


setelah menjadi guru praktikal.. aku merasakan cukup FOBIA dengan kelas relief.. malas betul nak masuk kelas dan menjaga kelas tersebut supaya tidak bising.. iyelah, aku pun pernah merasai masa mereka pada dahulu kala.. sekiranya guru mereka ada meninggalkan kerja, senanglah sikit nak menjaga pelajar-pelajarnya.. kalau tidak, jenuhlah.. tuntutan disekolah yang aku praktikal mengkehendaki guru-guru mengadakan aktiviti bersama pelajar.. aku sering saja menyuruh mereka membuat kerja masing-masing.. hahahaha!! k…

perbezaan PRU 13 dan PRU 12 mengikut parti (parlimen)

Assalammualaikum..
nampak gayanya masing2 sudah mengetahui keputusan PRU 13.. tahniah kepada yang telah menang.. dan yang kalah jangan putus asa.. cuba lagi PRU 14.. heeee..
okay.. di sini saya hanya hendak membuat perbandingan parti yang menang.. dan sila analisis sendiri.. hehehe...

klik SINI untuk peringkat DUN
PRU 12PRU 13P1PADANG BESARBNBNP2KANGARBNBNP3ARAUBNBNP4LANGKAWIBNBNP5JERLUNBNBNP6KUBANG PASUBNBNP7PADANG TERAPPASBNP8POKOK SENAPASPASP9ALOR SETARBNPKRP10KUALA KEDAHPKRPKRP11PENDANGPASBNP12JERAIPASBNP13SIKPASBNP14MERBOKPKRBNP15SG PETANIPKRPKRP16BALINGPASBNP17PADANG SERAIBEBASPKRP18KULIMBEBASBNP19TUMPATPASPASP20PENGKALAN CHEPAPASPASP21KOTA BHARUPASPASP22PASIR MASBEBASPASP23RANTAU PANJANGPASPASP24KUBANG KERIANPASPAS

senarai tampal??

ehem.. budak2 UTM sekarang neh tengah kecoh dengan SENARAI TAMPAL.. yeah.. senarai tampal.. gerun.. gerun.. gerun..
apa2 pun senarai tampal.. kau keluar ka tak.. aku tak kisah langsung.. huhu..
aku tak nak tengok kau lagi.. even result yang sebenar pon aku tak nak tengok.. huhu.. sendiri tau resultnya akan teruk.. sendiri juga tak nak terima hakikat.. aishhhhh~ parah2..
yang pasti sila JANGAN tanya aku apa RESULT aku. itu sahaja yang aku nak bagitau.. thank you~