Skip to main content

ice skating day

Assalammualaikum...

a few months ago..
errr.. tak adalah a few months sangat..

aku berpeluang ber'ice skating'
yeahhhh.....

sempena lawatan sosial aku ke KL tempoh hari..
kawan aku bawa aku ke sunway pyramid..
tujuan utama adalah untuk ber 'ice skating'..
walaupun hakikatnya ni adalah first time aku..

pada hari kejadian..
mulanya nampak macam ada sesuatu berlaku di tempat kejadian..
rupa-rupanya ada proposal ceremony..
aiseh proposal ceremony..
well ada someone ni propose married..
fuhhh.. kelassss gitewww..
(tapi kalau aku jadi awek tu mesti dah expect.. so tak surprise kot.. haha.. suka2 ja..)

and bila ceremony tuh dah tamat..
kami pon menuju ke tempat kejadian..
tengok2 tiket..
tak payah lah nak berkira sangat..
kalau berkira memang tak dapat lah...
harga tiketnya... tengoklah bawah ni...
kalau boleh bawa lah glove dan socks..
jimat siket..

ehsan  http://www.sunwaypyramidice.com/publicSkating.asp

and frankly speaking..
aku sebenarnya takut nak melangkah masuk kat tempat kejadian..
dah siap pakai kasut..
secara logiknya.. ice itu licin..
so... aku takut jatuh ja..

and.. bila dah dua tiga round..
boleh lah nak skate siket2..
but still skate tepi2..
as precaution step.. muahaha..
iyelah.. kalau jatuh tu basah beb....
and of course jatuh tu sakit.. haha..

and if im given a chance to skate anymore..
i dont mind.. as long as there is someone to support me..
hahahaha..
penat kaki aku skate..
dengan menahan beban berat badan untuk seimbangkan badan..
dan bila terasa nak jatuh mula mencari kelibat orang lain untuk berpaut.. ish3

anyway..
enjoy it very much.. ^_^


Comments

Popular posts from this blog

kelas relief..

hari ini aku nak berkongsi pengalaman aku selama 3 bulan menjadi guru praktikal.. aku nak berkongsi tentang kelas relief.. tahu kan, kelas relief ini, guru-guru dikehendaki untuk masuk ke kelas yang kelas tidak ada guru.. sama ada guru tersebut berkursus, cuti atau ada hal-hal tertentu..

masa dulu sekolah, cukup seronok kan kalau cikgu tak datang.. dan kita boleh buat suka hati.. kalau ada cikgu yang jaga masuk pun, kebiasannya akan disuruh buat kerja sendiri.. betul tak?? hehhee~


setelah menjadi guru praktikal.. aku merasakan cukup FOBIA dengan kelas relief.. malas betul nak masuk kelas dan menjaga kelas tersebut supaya tidak bising.. iyelah, aku pun pernah merasai masa mereka pada dahulu kala.. sekiranya guru mereka ada meninggalkan kerja, senanglah sikit nak menjaga pelajar-pelajarnya.. kalau tidak, jenuhlah.. tuntutan disekolah yang aku praktikal mengkehendaki guru-guru mengadakan aktiviti bersama pelajar.. aku sering saja menyuruh mereka membuat kerja masing-masing.. hahahaha!! k…

perbezaan PRU 13 dan PRU 12 mengikut parti (parlimen)

Assalammualaikum..
nampak gayanya masing2 sudah mengetahui keputusan PRU 13.. tahniah kepada yang telah menang.. dan yang kalah jangan putus asa.. cuba lagi PRU 14.. heeee..
okay.. di sini saya hanya hendak membuat perbandingan parti yang menang.. dan sila analisis sendiri.. hehehe...

klik SINI untuk peringkat DUN
PRU 12PRU 13P1PADANG BESARBNBNP2KANGARBNBNP3ARAUBNBNP4LANGKAWIBNBNP5JERLUNBNBNP6KUBANG PASUBNBNP7PADANG TERAPPASBNP8POKOK SENAPASPASP9ALOR SETARBNPKRP10KUALA KEDAHPKRPKRP11PENDANGPASBNP12JERAIPASBNP13SIKPASBNP14MERBOKPKRBNP15SG PETANIPKRPKRP16BALINGPASBNP17PADANG SERAIBEBASPKRP18KULIMBEBASBNP19TUMPATPASPASP20PENGKALAN CHEPAPASPASP21KOTA BHARUPASPASP22PASIR MASBEBASPASP23RANTAU PANJANGPASPASP24KUBANG KERIANPASPAS

senarai tampal??

ehem.. budak2 UTM sekarang neh tengah kecoh dengan SENARAI TAMPAL.. yeah.. senarai tampal.. gerun.. gerun.. gerun..
apa2 pun senarai tampal.. kau keluar ka tak.. aku tak kisah langsung.. huhu..
aku tak nak tengok kau lagi.. even result yang sebenar pon aku tak nak tengok.. huhu.. sendiri tau resultnya akan teruk.. sendiri juga tak nak terima hakikat.. aishhhhh~ parah2..
yang pasti sila JANGAN tanya aku apa RESULT aku. itu sahaja yang aku nak bagitau.. thank you~